Nasz Orange
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Bramka SMS Koniec 1.02.2020

marcin78
Poziom 18, Badacz Przestworzy

Bramka SMS RIP 1.02.2020

Dawniej używałem tej bramki często, ostatnio sporadycznie, szkoda,że tak wszystko likwidują ,ale cóż...

Sandrusia
Poziom 20, Odkrywca Przestworzy

Bramka SMS RIP 1.02.2020

@ketrasaArturakurat tym nie jestem zbulwersowana, bo korzystałam bardzo sporadycznie jak nie w ogóle z tej bramki. Korzystam regularnie z bramki multiBoxa, dlatego o tę wysyłkę wystraszyłam się jak przeczytałam tytuł wpisu, ale już wiem, że chodzi o bramkę a nie multiboxa Emotikon: Mrugający ufff

wscieklaewka
Poziom 24, Entuzjasta Przestworzy

Bramka SMS RIP 1.02.2020

Wiadomość zawiera hiperłącze Wiadomość zawiera obraz
ketrasaArtur
Poziom 43, Mistrz Międzygalaktyczny

Bramka SMS RIP 1.02.2020

Wiadomość zawiera hiperłącze

@wscieklaewka to jest informacja do MultiBox, a temat dotyczy bramki internetowej: https://sms.orange.pl/

wscieklaewka
Poziom 24, Entuzjasta Przestworzy

Bramka SMS RIP 1.02.2020

Nie szkodzi @ketrasaArtur - bo to również ma znaczenie dla niektórych abonentów.

ketrasaArtur

Bramka SMS RIP 1.02.2020

@wscieklaewka jak najbardziej. Szkoda tylko że niepotrzebnie @Sandrusia wystraszyłem Emotikon: Mrugający

Sandrusia
Poziom 20, Odkrywca Przestworzy

Bramka SMS RIP 1.02.2020

@ketrasaArturmasz rację czytając temat pomyślałam, że to już przegięcie z ich strony, ale złość szybko minęła jak wtajemniczyłam się w szczegóły. Choć obawiam się, że i ten czarny scenariusz też się ziści ;-( ktoś tam uruchomił machinę wygaszania profitów, przywilejów, zysków, nagród dla nas prepaidowców.

Highlighted
ketrasaArtur

Bramka SMS RIP 1.02.2020

@Sandrusia zgadza się. Dużo już jest kasowanych bonusów w preepaid-ach. Może w końcu ta niszczycielska machina zostanie zatrzymana, a może to wstęp i przygotowanie na jakąś fajną nową ofertęEmotikon: Mrugający

ketrasaArtur

Bramka SMS RIP 1.02.2020

Wiadomość zawiera hiperłącze