- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Orange Energia - Czy można voucher wykorzystać z odbiorem akcesoriów w salonie?
Witam mam prad w orange i przy przedluzeniu umowy bedzie 400 zl na akcesoria, tylko podobno mozna to wykorzystac tylko w salonie orange, jak uwazacie jest mozliwosc zamowienia jakis akcesori do salonu i wtedy zaplacenie na miejscu czyli wykorzystania tych 400 zł.ll
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@matrix5559 zawsze można podejść do salonu i zorientować się, kiedy i jakie będą mieli dostawy.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@matrix5559 te cztery stówki nie będą czasami w jakimś wirtualnym bonie rabatowym na akcesoria oferowane przez Orange? Zdaje się że chyba raczej tak, więc możesz sobie coś wybrać w sklepie Orange online i dostarczy Ci to kurier bądź odbierzesz w salonie fizycznie, możesz również udać się do salonu osobiście i wybrać coś z asortymentu dostępnego na teraz.
Edit.
Wybierając salon pamiętaj że od jutra przez co najmniej dwa tygodnie salony usługowe również zamknięte ☹️
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wlaśnie nie wiem, muszę iść się zapytać choć z tego co pamiętam, panie w salonie mówiły nie mogę tego wykorzystać "online" choć wyjdą mi się że po prostu chcą żebym wybrał coś u nich i dlatego.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@matrix5559 mnie się wydaje że to chyba bez różnicy czy to salon fizyczny czy sklep online przecież obydwa należą do Orange, ale może się mylę - lepiej dopytaj u źródła 🙂