Halo Granie nie działa – utwór dodany, a słychać zwykły sygnał

Poziom 7, Zwiadowca Przestworzy
  • 1
  • 3
  • 0

Hej ja mam wykupione halo granie i problem polega na tym że wybrałam utwór jest widoczny w moich utworach ale jak dzwonie na swój numer to nie gra jest normalny sygnał ktoś pomoże 

* Wątek wyodrębniłem z tematu Wlasny utwór w Halo Granie - Wiktor

2 ODPOW. 2

Poziom 19, Odkrywca Przestworzy
  • 75
  • 296
  • 1

@Kaki11napisał(-a)

Hej ja mam wykupione halo granie i problem polega na tym że wybrałam utwór jest widoczny w moich utworach ale jak dzwonie na swój numer to nie gra jest normalny sygnał ktoś pomoże 

Cześć czasem trzeba troszkę poczekać aby ustawienia załadowały się, w regulaminie jest do 24h ale zazwyczaj włącza się szybciej. Możesz też zadzwonić do BOK. Raz mialem sytuację że usluga zawiesiła się i nie mogłem ją odwiesić z moich ustawień i trzeba było zgłosić technikom. Niestety ta usługa jest bardzo zaniedbana przez Orange i często psuje się. Jeśli masz dostęp do konta Halo granie przez Orange.pl to sprawdź w ustawieniach czy masz prawidłowo ustawione reguły trzeba przypisać utwór dla "wszyscy" oraz ustawić graj 24/7 jakoś tak kiedyś było szczegółowo nie dam rady Ci podpowiedzieć bo Orange zabrało mi dostęp do mojego konta Halo Granie i mogę tylko smsem edytować profil 

Poziom 26, Entuzjasta Przestworzy
  • 322
  • 1398
  • 33

Sprawdź, czy Twoja melodia jest ustawiona jako domyślna.

Zgodnie z regulaminem robisz to smsem o treści POKAZDOM na numer 3333.

Gdyby nie był ustawiony, to ustawiasz to smsem o treści USTAWDOM <kod utworu> pod numer 3333.

Wszystkie komendy znajdziesz w regulaminie https://halogranie.orange.pl/rbt-internal-api/www-api/core/content/regulations/orange/Regulamin_uslu... 

A jeśli pierwszy sms potwierdzi aktywność utworu - skontaktuj się z biurem obsługi, żeby sprawdzili co się dzieje i ewentualnie zrobili zgłoszenie techniczne.