- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Po około godzinie rośnie ping w EA Sports FC. Mam światłowód od Orange. Co zrobić?
Witam, od kilku lat mam światłowód Orange 300/50 mb i od samego początku mam straszne opóźnienie grając online w FIFE/EA FC, losowo zdarzają się momenty ze gameplay jest szybki i nie ma opóźnień ale jest to bardzo sporadyczne a te momenty trwają może po około 1h, ale przez to wiem jak powinien wyglądać płynny gameplay. Ping w grze pokazuje spoko patrząc na pingi innych ale nie przekłada się on na płynność rozgrywki. Gram na XBOX Series X. Czy taka postać rzeczy może wynikać że mieszkam na wsi i jest tu gorsza infrastruktura sieci? Cała sieć światłowodu w mojej miejscowości była instalowana w 2020 roku i od samego początku występują te problemy z opóźnieniem. Konsultanci Orange za każdym razem odsyłają mnie na forum bo oni nie mogą pomóc
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Po około godzinie rośnie ping w EA Sports FC. Mam światłowód od Orange. Co zrobić?
Czy XBOXA masz podłączonego po kablu ethernet z Funboxem?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Po kablu
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@slug4ng pokaż tracerute, bo tak to nic nie wiadomo.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jak to sprawdzić?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Na komputerze? Bo na konsoli nie mam diagnostyki, chyba że w cmd mam uruchomić? Tylko powiedz co dokładnie tam dać 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@slug4ng na pewno masz na konsoli opcje diagnostyczne, ale cmd z komputera też może być. Tracerute do serwera na którym grasz.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nigdzie w internecie nie ma adresów serwerów do FIFY/EA FC z tego co wiem
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@slug4ng tracerute xbox.com
- « Poprzedni
- Następny »