- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wydłużenie pracy na baterii w Samsung Galaxy Watch LTE
Post wydzielony z tematu "Esim a Samsung Galaxy Watch LTE eSIM" - moderator Wojciech.
Nie wiesz może jak wydłużyć czas pracy na WATCH LTE bez podłączonego smartfona ? Na samym watch lte bateria spada strasznie szybko, 1% na minutę. A jak podłącze do smartfona to 2 dni mogę śmigać. Masz może jakieś pomysły ?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Esim a Samsung Galaxy Watch LTE eSIM
Mój Galaxy watch trzyma 2 dni. Wyłącz wszystkie czujniki od Samsung health i tarcze zegarka.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Esim a Samsung Galaxy Watch LTE eSIM
W uprawnieniach zegarka tak ? Wyłączyłem. Zobacze jak będzie się sprawdzał i dam znać.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dokładnie. Ja mam wyłączone wszystko oprócz Endomondo.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
To masz wyłączone wszystkie uprawnienia w każdej apce ? Wyłączyłem uprawnienia w s health i tarczach zegarka ale dalej mi żre baterie. Zauważyłem że apka here we go ciągnie dużo baterii. A może mi leci tak szybko bateria bo mam włączone Wifi, lokalizację, Bluetooth i dane komórkowe ?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Tomi90napisał(-a)To masz wyłączone wszystkie uprawnienia w każdej apce ? Wyłączyłem uprawnienia w s health i tarczach zegarka ale dalej mi żre baterie. Zauważyłem że apka here we go ciągnie dużo baterii. A może mi leci tak szybko bateria bo mam włączone Wifi, lokalizację, Bluetooth i dane komórkowe ? Te funkcje najbardziej żrą prąd, jak się da warto wyłączyć zbędne, bateria dłużej wytrzyma 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nom wiem własnie ze strasznie drenują baterie ale myślałem że może jednak uda się w pełni zastąpić tel bez wyłączania zbędnych funkcji dobra by była opcja włączenia/wyłączenia wszystkiego jednym kliknięciem Wiecie coś może na temat ekstra e sim w Orange w usłudze na kartę ?