- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Czy w dekoderze WHD80 jest możliwość nagrywania jednego kanału i przełączenie na inny (oglądanie innego kanału)? W artykule na stronie Orange jest napisane, że nie ma takiej możliwości, ale niektórzy użytkownicy twierdzili, że jednak to możliwe. Podłączenie internetu przy pomocy kabla miedzianego. Dziękuję za odpowiedź.
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@horacy Nie ma możliwości oglądania jednego a nagrywanie drugiego programu tak możliwość ma Samsung ICU 100 ale w technologii FTTH czyli światłowód.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nagrywanie i oglądanie innego kanału WHD80
@horacy, zerżnięte z mojej instrukcji, cytuję:"Dekoder Sagemcom WHD 80 ma możliwość instalacji specjalnego dysku twardego PVR. Dzięki niemu zyskuje funkcję nagrywania programów telewizyjnych oraz programowania nagrywania"
I dalej:
"Nagrywanie programów
Dzięki nagrywarce cyfrowej możesz nagrywać i oglądać programy, kiedy tylko chcesz.
Nagrywarka daje różne możliwości nagrywania:
-natychmiastowe nagrywanie programu, który aktualnie oglądasz
-nagrywanie programu poprzez planowanie nagrań
-nagrywanie programu poprzez program telewizyjny"
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Spróbuj jedną z opcji dostępnych w Przewodniku Użytkowania str 28 i 29 szczególnie "nagrywanie programu poprzez planowanie nagrań".
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Ron, na 29-ej, ale nie zmienia to faktu, że myślimy podobnie
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przepraszam, ale nadal nie wiem czy można nagrywać jeden kanał i oglądać inny. Nie mam telewizji Orange, jestem zainteresowany. Wiem, że dekoder potrzebuje zewnętrznego dysku. Zakładamy, że dekoder posiada podłączony dedykowany dysk.Czy mógłbym prosić, żeby ktoś kto ma dekoder WHD80 z dyskiem włączył nagrywanie na jakimś kanale i przełączył kanał na inny. Czy nagrywarka przerwie nagrywanie, czy nie pozwoli przełączyć, a może jednak przełączy kanał i dalej będzie nagrywać poprzedni kanał? Dziękuję.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@horacy Nie ma możliwości oglądania jednego a nagrywanie drugiego programu tak możliwość ma Samsung ICU 100 ale w technologii FTTH czyli światłowód.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj