Nie można wyświetlić tego widżeta.

Hotbird i Astra razem na whd80

Anonim

Nie dotyczy

W sieci piszą że zadziała, ale jeśli nie ma obsługi DiSEqC by przełączać konwertery to lipa, ja mam VU+ SOLO 4K, jaką mu tam kartę wetknę to czyta, zeza mam na 2 Astry i HB, inna opcja w temacie to dokupić tuner (używany nawet) i na Astrę go używać, kwestia drugiego konwentera na zez Astra i kabel, będzie niezależnie działać.

Poziom 21, Odkrywca Przestworzy
  • 1067
  • 1685
  • 7

W sieci różne rzeczy piszą 😉

To nie tyle chodzi o diseq, ale o to, że do tej pory dekodery Orange miały zaprogramowaną listę programów do wyszukiwania i tylko na Hotbird, więc na Astrę nie było szans. Chyba, że coś się zmieniło, ale wątpię...

Poziom 10, Zwiadowca Przestworzy
  • 7
  • 2
  • 0

Dziękuje wszystkim za zainteresowanie.

Pytanie, czy od tamgego czasu coś się zmieniło ?

Czy jest jakiś sposób, aby mieć oprócz kanałów "orange" (hotbird) również kanały z Astry ?

1) inny dekoder z orange ?

2) w ogóle zakup innego dekodera (pytanie tylko, czy wtedy będzie on współgrał z kartą Orange, która z tego co wiem jest sparowana z dekoderem )

Poziom 45, Pionier Misji
  • 32767
  • 38718
  • 1388

Nic się nie zmieniło. Jak chcesx zmian, zgłoś pomysł https://nasz.orange.pl/t5/forums/postpage/board-id/Nasz-Orange-Pomysly

Poziom 10, Zwiadowca Przestworzy
  • 7
  • 2
  • 0

Od, dzięki. Dodałem pomysł.

Piotrek prośba ewentualnie o edycję linka do głosowania w Twoim poście, bo prowadzi do innego głosowania (chyba, że tak ma być).

Link do głosowania w sprawie obsługi Astry poniżej:

Głosowanie

Poziom 45, Pionier Misji
  • 32767
  • 38718
  • 1388

Tak ma być 🙂 można czasem poprzeć pomysły innych aż zdobędą parę głosów 😉