Nie można wyświetlić tego widżeta.

Gdzie na dekoderze 4K Multi sprawdzić czy jest dostępna aktualizacja oprogramowania?

Poziom 19, Odkrywca Przestworzy
  • 12
  • 67
  • 1

Gdzie na dekoderze 4K Multi sprawdzić czy jest dostępna aktualizacja oprogramowania?

Ja mam wyższą wersje u siebie, u Ciebie jest kompilacja 001.5.9 a ja mam 001.5.10

Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
  • 82
  • 244
  • 2

Też mi się pojawiła ta kompilacja, mam wrażanie że bardziej płynnie działa dekoder i nie mam problemów z dźwiękiem, jak wcześniej pisałem. Zobaczymy... Szkoda że nadal nie ma zakładki odnośnie programów z mojego pakietu, nadal trzeba ręcznie dodawać do ulubionych. 

• 82
  • 244
  • 2

Witam, czy dekoder sam się aktualizuje dopiero po ponownym uruchomieniu, czy jest jakaś opcja aby sprawdzić aktualizacje dostępne. 

Poziom 42, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 14830
  • 60877
  • 753

@Mychal manualnie tego nie wymusisz, to idzie z automatu, masowo 

• 82
  • 244
  • 2

Jeszcze jedno, czy może są jakieś szanse aby wprowadzili opcje do tego dekodera listę programów z pakietu, tak jak to jest z dekoderem stream? 

Poziom 42, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 14830
  • 60877
  • 753

@Mychal  raczej nie..inny system działania dekodera 

Wnioskować w Pomysłach na forum jednak możesz, co polecamy