Nie można wyświetlić tego widżeta.

Dekoder z nagrywaniem. Czy ICU100 to jedyny wybór?

Poziom 8, Zwiadowca Przestworzy
  • 2
  • 4
  • 0

Witam

Kończy mi się umowa z Polsatem i chciałbym przejść na telewizję światłowodową w Orange. Zależy mi na dekoderze z nagrywaniem (twardym dyskiem). Czy jedyna alternatywa to ICU100 ? Czy będzie dostępny on w moim salonie ? Jest np możliwość zakupu dekodera na allegro i odbierania telewizji Orange ? Wiem, że wszystkiego nie ma na multinagrywarce, proszę o poradę.

Pozdrawiam

1 ODPOWIEDŹ 1

Poziom 37, Nawigator Galaktyczny
  • 6917
  • 28372
  • 226

@Kriksusnapisał(-a)

Witam

Kończy mi się umowa z Polsatem i chciałbym przejść na telewizję światłowodową w Orange. Zależy mi na dekoderze z nagrywaniem (twardym dyskiem). Czy jedyna alternatywa to ICU100 ? Czy będzie dostępny on w moim salonie ? Jest np możliwość zakupu dekodera na allegro i odbierania telewizji Orange ? Wiem, że wszystkiego nie ma na multinagrywarce, proszę o poradę.

Pozdrawiam

Tak, ICU100 to jedyny dostępny w ofercie dekoder z możliwością podłączenia dysku. Dysk musisz kupić samodzielnie, ale dekodera nie kupuj, bo nie zadziała. Można go jedynie wynająć od Orange, w ramach usługi dostępu do internetu z telewizją w pakiecie. Czy w twoim salonie to nie wiem. Ja zamówiłem przez czat i odebrałem w punkcie obsługi.