- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Cast' owanie do Samsung ICU 100
Witam serdecznie,
czy ktoś korzystał z funkcji przesyłania obrazu z telefonu bądź laptopa do dekodera samsung ICU 100?
Korzystając z programów np stremio lub smart view jest możliwość przesłania obrazu do dekodera... niestety po chwili gdy dekoder przyjmuje polecenia wyświetla błąd "wystąpił błąd z odtwarzaniem materiału. Spróbuj ponownie. Kod błędu: M10"
Jakieś rady?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@romson19 Z komputera dysku twardego na Dekoder przesyłam filmy i oglądam i tylko to da się zrobić na tomista z telefony na dekoder nie da się można również z pamięci przenośnej podłączy i puściej inaczej się nie da .:)
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Piotrekk85 warunek tego musi być podłączony do jednej sieci tej samej komputer co dekoder wtedy komputer go widzi ,na pliku wystarczy kliknąć prawy przycisk myszki w Windows siedem pisze odtwarzaj do a na wersji win 10 piszę rzuć na urządzenie tak jak na zdjęciu a i nie każdy plik otworzy bo nie wszytkę formaty czyta 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
A jeśli jest problem to zresetować dekoder do ustawień fabrycznych 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Tak ten sposób znam i wszystko działa natomiast jeśli chodzi o pliki mp3 to niestety także wywala błąd M10. Coś wiadomo dlaczego nie wpiera plików muzycznych w tym formacie? (zaznaczam ze innych formatów plików muzycznych jeszcze nie sprawdzałem tylko mp3)
Pytałem o ten cast z telefonu i stremio bo dekoder jest wykrywalny jako urządzenie na które moge coś wysłać jako drugie na liście zaraz obok TV samsung. Niestety ICU-100 wywala błąd o którym pisałem. ,a TV jak najbardziej przyjmuje wszystkie dane.
Dziękuje za odpowiedzi i pozdrawiam.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Tylko pliki video dekoder otwiera z przesyłu j. z pamięci przenośnej może na dekoderze otworzyć mp 3 np 😐