- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Brak uprawnień do przeglądania strony na koncie MO
Szkoda, że nie ma do wyboru etykiety, że to błąd, bo to tylko fragment, który w całości na moim koncie ma takie same dwa obrazki, jeden po drugim. Pomijam już fakt, że na gwarancji były słuchawki serwisowane i nijak nie doszedłem, jaki macher tym pokręcił. Bo po jakimś czasie jedna z nich pokazała mi się w pobliżu salonu, gdzie składałem reklamację.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@bronzub logujesz się mailem czy numerem telefonu? Żeby wszystko było wyświetlane musisz mailem. Wyczyść ciasteczka w przeglądarce.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@bronzub A czy przez aplikację też nie działa?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Glut , webowo i do aplikacji loguję się zawsze mailem.
@arthur , troszkę inaczej w aplikacji działa interfejs i tam nie napotkałem na problem. Webowo może, tak sugeruję, ale nie mam pewności, uBlock Origin może "maczać paluchy" w takim działaniu. Na bieżąco czyszczę ciasteczka oraz mam aktualizacje też na bieżąco. Dawno już nie miałem kodów z błędami 400 i 500. Aż się zdziwiłem.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
A może spróbuj jeszcze wyczyścić cache przeglądarki. Sam używam uBlock Origin Lite i narazie nie mam takich przebojów, strona z planami ratalnym wyświetla się prawidłowo
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@arthur , użyłem ponownie wpisu w pasku wyszukiwania Win+R i komendą %temp% powtórnie wyczyściłem śmieci. Odpaliłem stronkę na laptopie i też bez problemów pokazało się mi wszystko, o co zabiegałem wcześniej. Może była jakaś chwilowa zwiecha w poniedziałkowe popołudnie. Nie grzebali coś na weekendzie w MO?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Możliwe, że to wyczyszczenie pomogło.