Brak uprawnień do przeglądania strony na koncie MO

Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
  • 2250
  • 17210
  • 3

Szkoda, że nie ma do wyboru etykiety, że to błąd, bo to tylko fragment, który w całości na moim koncie ma takie same dwa obrazki, jeden po drugim. Pomijam już fakt, że na gwarancji były słuchawki serwisowane i nijak nie doszedłem, jaki macher tym pokręcił. Bo po jakimś czasie jedna z nich pokazała mi się w pobliżu salonu, gdzie składałem reklamację.raty za buds.png

6 ODPOW. 6

Poziom 29, Znawca Przestworzy
  • 1591
  • 6519
  • 60

@bronzub  logujesz się mailem czy numerem telefonu?  Żeby wszystko było wyświetlane musisz mailem. Wyczyść ciasteczka w przeglądarce.

Poziom 24, Entuzjasta Przestworzy
  • 554
  • 2665
  • 23

@bronzub A czy przez aplikację też nie działa?

• 2250
  • 17210
  • 3

@Glut , webowo i do aplikacji loguję się zawsze mailem.

@arthur , troszkę inaczej w aplikacji działa interfejs i tam nie napotkałem na problem. Webowo może, tak sugeruję, ale nie mam pewności, uBlock Origin może "maczać paluchy" w takim działaniu. Na bieżąco czyszczę ciasteczka oraz mam aktualizacje też na bieżąco. Dawno już nie miałem kodów z błędami 400 i 500. Aż się zdziwiłem.

Poziom 24, Entuzjasta Przestworzy
  • 554
  • 2665
  • 23

A może spróbuj jeszcze wyczyścić cache przeglądarki. Sam używam uBlock Origin Lite i narazie nie mam takich przebojów, strona z planami ratalnym wyświetla się prawidłowo

• 2250
  • 17210
  • 3

@arthur , użyłem ponownie wpisu w pasku wyszukiwania Win+R i komendą %temp% powtórnie wyczyściłem śmieci. Odpaliłem stronkę na laptopie i też bez problemów pokazało się mi wszystko, o co zabiegałem wcześniej. Może była jakaś chwilowa zwiecha w poniedziałkowe popołudnie. Nie grzebali coś na weekendzie w MO?

Poziom 29, Znawca Przestworzy
  • 1591
  • 6519
  • 60

Możliwe, że to wyczyszczenie pomogło.