- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zabawne wspomnienie z Orange
Pytanie od pracownika w związku z akcją opisaną tutaj.
Masz zabawne wspomnienia związane z Orange? Jeśli tak to jakie?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Brak dostępu do aplikacji Mój Orange przez ponad 8 miesięcy i trudności od strony operatora w naprawie problemu. Co zabawnego w tej sytuacji: w tamtym czasie brak możliwości odbierania zniżki na abonament po zalogowaniu do aplikacji.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Z racji posiadania światłowodu w Orange skontaktowano się ze mną telefonicznie że przepraszają za awarię i długotrwały brak dostępu do usługi (ponad tydzień) i że w związku z tym przyznano mi gratyfikację w postaci połowy abonamentu, jakież było zdziwienie konsultanta gdy powiedziałem że żadna awaria nie miała miejsca. Mimo wszystko konsultant przeprosił i oświadczył że zniżka jest już w systemie, muszę ją przyjąć i następna faktura będzie pomniejszona o 50% i nic z tym się nie da zrobić... cóż chcąc nie chcąc 😉 musiałem ją przyjąć 😁 Taka to historia.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zabawne? Zawsze mnie bawi hasło: tego się nie da zrobić....zupełnie nie wiem dlaczego 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Info_NaszOrangenapisał(-a)Masz zabawne wspomnienia związane z Orange? Jeśli tak to jakie?
a z TP S.A. też się liczy? Na etapie budowy osiedla spółdzielnia zadbała o budowę kanalizacji teletechnicznej i zaleciła nam przyszłym właścicielom złożenie wniosku o telefon. Po jakimś czasie, nie wiem dlaczego, zaleciła, żeby złożyć jeszcze raz (dla "pewności"?). Za jakiś dłuższy czas do mojej rezydencji przyszli monetrzy i założyli ... dwa numery.
--
*) Nadmiar się przydał - na 0202122.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zabawne (obecnie po ~20 latach) i smutne że nie można było podłączyć ADSLa do 1Mbps w domu bo brak miejsc na centrali. 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ostatnio Max mi diagnozował usterkę na karcie SIM...
Dzwoniłem z drugiego numeru, ten co nie działał nie naprawił... choć go podałem, sprawdził SIM co dzwoniłem i po diagnozie orzekł że wszystko ok i tyle, ale sam naprawiłem problem, choć musiałem szare komórki wysilić ...