Nie można wyświetlić tego widżeta.

windykacja getback

Poziom 19, Odkrywca Przestworzy
  • 93
  • 25
  • 2

windykacja getback

W międzyczasie można zepsuć sobie historię w BIG/BIK. Czy warto?

Co warto to już każdy indywidualnie sobie kalkuluje. Ważne, żeby wiedzieć, że coś takiego jak przedawnienie istnieje.

Poza tym BIK odpada, bo żadne firmy windykacyjne nie mogą umieszczać danych o dłużnikach w BIK, gdyż tam przekazują dane jedynie banki i spółdzielcze kasy oszczędnościowo-kredytowe.

Aby znaleźć się w BIG muszą być spełnione określone warunki - kwota długu musi wynosić conajmniej 200 zł i było wcześniej wysłane wezwanie do zapłaty.

Poziom 19, Odkrywca Przestworzy
  • 93
  • 25
  • 2

windykacja getback

Złozyłam reklamacje i pójdę z tym do UOKiK.

Czekaj spokojnie 30 dni, tyle czasu mają na rozpatrzenie reklamacji. Jeśli odpowiedź będzie odmowna, to zwróć się do UKE (mają taki fajny formularz na swojej stronie), bo UOKiK nie zajmuje się sprawami pojedynczych klientów.

Poziom 5, Obserwator Przestworzy
  • 1
  • 0
  • 0

windykacja getback

Jestem niemal w identycznej sytuacji. nawet czas się zgadza. ja zapłaciłem ale to też tak im nie przejdzie....

Poziom 5, Obserwator Przestworzy
  • 1
  • 0
  • 0

windykacja getback

mam dokładnie to samo ! nikt nie raczył mnie poinformować o długu. a miałam internet stacjonarny, który miałbyć odrazu połączony  z numerem komórkowym jednak oczywiscie się tego nie doczekałam i  teraz wkurza mnie Getback ;/