14-11-2016
15:32
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
14-11-2016
15:32
nie chcę schodków a bezpieczny internet
2 dni temu zostało naliczone mi 10 zł za przekroczenie pakietu danych w abonamencie. Dziś włączyłam usługę ''nie chcę schodków'' ale w moje orange nadal widnieje ''bezpieczny internet 3,52 gb''. Usługa schodków jest już aktywowana. Czy to jest ten pakiet za naliczone 10 zł? I czy teraz po wykorzystaniu tych 3,52 gb nie naliczy mi kolejnego pakietu a internet będzie darmowy?
Etykiety:
2 ODPOW. 2
14-11-2016
19:27
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
14-11-2016
19:27
Niestety nie podałaś nazwy oferty, więc ciężko dokładnie powiedzieć jak to będzie z tą wartością 3,52 gb.
Jeśli już miałaś włączony pakiet płatny z bezpiecznego internetu, to opłata za niego nie jest kasowana.
Jeśli włączyłaś usługę "nie chcę schodków", nie włączy się po prostu kolejny płatny pakiet.
Jeśli już miałaś włączony pakiet płatny z bezpiecznego internetu, to opłata za niego nie jest kasowana.
Jeśli włączyłaś usługę "nie chcę schodków", nie włączy się po prostu kolejny płatny pakiet.
14-11-2016
21:21
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
14-11-2016
21:21
Zawsze możesz też z aplikacji Mój Orange po pełnym zalogowaniu się zadzwonić za free do bok i spytać się czy Twoje zlecenie aktywowane przez Mój Orange zostało poprawnie zapisane w systemie.