- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dzień dobry,
Po raz drugi doszło do sytuacji w której robiono zakupy elektroniczne z telefonu na którym założyłam blokadę. Nie zdejmowałam jej ja a wnuk nie zna moich danych logowania, nie miał też dostępu do mojego telefonu. Orange twierdzi, że zrobiono to przez aplikację. Zmieniłam nawet już wszelakie hasła, mimo to, ktoś się włamał i zrobił zakupy. NIE zrobił tego 10 latek, który ma blokadę rodzicielską i mama kontroluje co robi w telefonie, do tego nie gra w Counter-Strike. (Załącznik) Jak to możliwe? Duplikacja karty SIM ?
Do tego jeszcze okazało się, że jacyś jego 2 koledzy dostali od niego SMS z dziwnymi kodami, których nie wysyłał.
Zgłaszam sprawę na policję, ale może ktoś ma osobne doświadczenie
Anna
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Amamajek oprócz zgłoszeń reklamacyjnych warto napisać do Orange na adres korespondencyjny w Skierniewicach
Orange Polska SA
Jagiellońska 34
96-100 Skierniewice
Pismo listem poleconym z przedstawieniem konkretnym i rzeczowym sprawy.
Jak będzie odpowiedź to wtedy masz decyzję w ręku. Może jednak dopatrzą się nieprawidłowości, bo tryb rozpatrywania jest nieco inny niż na infolinii
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Amamajek oprócz zgłoszeń reklamacyjnych warto napisać do Orange na adres korespondencyjny w Skierniewicach
Orange Polska SA
Jagiellońska 34
96-100 Skierniewice
Pismo listem poleconym z przedstawieniem konkretnym i rzeczowym sprawy.
Jak będzie odpowiedź to wtedy masz decyzję w ręku. Może jednak dopatrzą się nieprawidłowości, bo tryb rozpatrywania jest nieco inny niż na infolinii
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zakupy elektroniczne - mam blokadę i nie zdejmowałam jej. Mimo tego dokonany był zakup.
Dzięki, tak zrobię