28-07-2017
15:49
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
28-07-2017
15:49
Upoważnienie do podpisania umowy
Witam.
Dzis moj tata postanowil skorzystac z pakietu orange love (światłowód + telefon)
Lecz w dniu kiedy ma przyjechac monter nie bedzie go i nie bedzie mogl podpisać umowy. Pani z orange powiedziala ze moge to zrobic ja (jego syn) ale musi napisac na kartce upowaznienie. I tu stawiam pytanie jak powinno wygladac takie upowaznienie. Jeslu by ktos mogl to prosze je napisac (bede bardzo wdzięczny) . I czy tata powinien zostawić mi jakieś dokumenty?
Dzis moj tata postanowil skorzystac z pakietu orange love (światłowód + telefon)
Lecz w dniu kiedy ma przyjechac monter nie bedzie go i nie bedzie mogl podpisać umowy. Pani z orange powiedziala ze moge to zrobic ja (jego syn) ale musi napisac na kartce upowaznienie. I tu stawiam pytanie jak powinno wygladac takie upowaznienie. Jeslu by ktos mogl to prosze je napisac (bede bardzo wdzięczny) . I czy tata powinien zostawić mi jakieś dokumenty?
Etykiety:
1 ODPOWIEDŹ 1
28-07-2017
17:49
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
28-07-2017
17:49
Upoważnienie do podpisania umowy
@Noradrenalina Masz tu Co potrzebuję, by podpisać umowę?
W przypadku, gdy chcesz podpisać umowę przez pełnomocnika, potrzebne będzie poświadczone notarialnie pełnomocnictwo oraz dowód osobisty pełnomocnika.