- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Telewizor za złotówkę
@Axlowa jak zrobisz odstąpienie od operatora umowy, to nie będzie przysługiwał Tobie telewizor za 1 zł. Pewnie to jest umowa powiązana również z nowym numerem. Spytaj na infolinii.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Telewizor za złotówkę
Też mi to przyszło do głowy że może tak być dlatego wolę się upewnić. Ale w takim razie powinni dać obiecany telefon w prezencie 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Telewizor za złotówkę
@Axlowa ten gratis przysługuje wyłącznie do Oferty Orange Love czyli takiej z komórką. Jest wysyłany i tak jak minie czas na odstąpienie. Więc jak najbardziej możesz dostąpić ale gratisu nie dostaniesz
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Telewizor za złotówkę
Ale ja mam Orange love i dodatkowo jeszcze jeden nr komórkowy, w sumie mam dwa numery komórkowe i przeszłam z Orange love mini na standard, a konsultant „wcisnął” mi trzeci. Wiec myślę że nie będzie problemu
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Telewizor za złotówkę
Zapytam jak zadzwonię na *100, tak mi doradziła pani na czacie że tak też można zrobić odstąpienie od umowy.
Jeden numer mam podpięty pod Orange love, a drugi jest jako plan mobilny, jest na moim koncie ale nie z love.
edit. I załatwione, pan powiedział że ten numer nie ma wpływu na telewizor za złotówkę. Telewizor przyjdzie dopiero jak minie 14 dni od podpisania umowy, chyba ze względu na to że w tym czasie można zrobić odstąpienie od umowy.
Bardzo dziękuję wszystkim za pomoc 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Telewizor za złotówkę
Jakby kogoś interesowało to dziś dostałam smsa z Orange że tv spakowany i oczekuje na wysyłkę, jutro będzie 14 dni od podpisania umowy.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz