Nie można wyświetlić tego widżeta.

Rejestrowanie numeru na abonament

Poziom 4, Obserwator Przestworzy
  • 1
  • 0
  • 0

30 sierpnia miałam przedłużana umowę i dodatkowo powiekszaną z telefonem, wcześniej wszystko było w porządku i dzisiaj pokazało mi, że nie mogę dzwonić bo nie mam zarejestrowanego numeru. Kiedy próbowałam zrobić to przez SMS, nie mogłam tego zrobić, bo mój numer jest nie zarejestrowany, a do salonu dopiero będę mogła dotrzeć jutro. To jest bez sensu, kiedyś nie było żadnej rejestracji i wszystko działało.
13 ODPOW. 13
Anonim

Nie dotyczy

Nie rozumiem - chcesz zarejestrować numer na abonament?? Czy prepaid i chcesz go zarejestrować na dane, które są przypisane do numeru, który jest na abonament.

Poziom 22, Odkrywca Przestworzy
  • 227
  • 139
  • 15

A tak ogólnie teraz jak kupi się starter z Orange to jest możliwość wysłania z niego SMS-a tylko na ten numer zeby go zarejestrować na swoje dane,czy nie ma on zasięgu i do salonu najpierw? Pytam bo nie sprawdzałem tego i nie wiem do końca 🙂
Anonim

Nie dotyczy

@pszprega

Szybka rejestracja SMS-em

Wyślij z numeru który chcesz zarejestro-
wać bezpłatnego SMS-a pod 80280. W treści wpisz numer telefonu osoby, która ma w Orange umowę (Abonament, Mix, Zetafon lub Minutofon) lub zarejestrowany numer na kartę. Na tę osobę zostanie zarejestrowany Twój numer.

Wskazana osoba otrzyma SMS z prośbą o zgodę na rejestrację. Wystarczy, że odpowie TAK na tego SMS-a (bezpłatnie).

Otrzymasz SMS-a z potwierdzeniem rejestracji.

Ważne: Z serwisu możesz skorzystać nawet z nowo aktywowanego numeru.

• 227
  • 139
  • 15

Wiem,o tym ale czy sprawdzałeś to sam na sobie,czy kupowałeś nowy starter ostatnio?
Anonim

Nie dotyczy

@pszprega osobiście nie korzystałem. Mój znajomy korzystał i z tego co mi opisywał udało mu się to zrobić podajże za 3 razem. Więc da się....ale podobno czasem występują jakieś problemy. Ale moim zdaniem jest tak duża liczba punktów rejestracji karty że.....chyba trzeba mieszkać w lesie by nie mijać codziennie punktu Poczty Polskiej czy kiosku Ruch'u.

• 227
  • 139
  • 15

No to prawa akurat 🙂 Ok,dzięki za informacje.
Anonim

Nie dotyczy

@pszprega nie ma za co 🙂 Dyskusja z Wami to sama przyjemność 🙂

• 227
  • 139
  • 15

No bardzo mi miło 🙂 Ja też z Tobą lubię dyskutować... 🙂

Poziom 34, Ekspert Galaktyczny
  • 1027
  • 2142
  • 181

@Anonim trzeba tylko pamiętać, że nie każdy kiosk RUCH, a tylko wybrane - najlepiej sprawdzić na http://zarejestrujnumer.pl 🙂