- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witam i przechodzę od razu do rzeczy, czy jak bym chciał przenieść usługi abonamentowe na jednym z numerów na inny numer (bo na starym numerze i tak mi nie zależy) to jak to wygląda w praktyce?
Zdaję sobie sprawę ,że jeżeli cennik się nie zmienił to koszt operacji 150 złotych,
ale męczy mnie natomiast to czy trzeba się fatygować do salonu, czy można to zlecić
mailowo/telefonicznie? Nie mam nic do salonów bo mam ich w okolicy około 5 ,tylko ,że tam zawsze są kolejki. I jak to wygląda od strony finansowej, (jeśli okazało by się ,że jednak muszę jechać do salonu) to czy muszę płacić gotówką ,czy jest to doliczanie wraz z kolejną fakturą?
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przeniesienie abonamentu na inny numer...
Tak to abonament komórkowy na osobę prywatną-w tym przypadku na moje dane. Dzięki za pomoc.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wiem i zdaję sobie z tego sprawę, biję się cały czas z myślami w tym temacie. Natomiast numer jest hmm jak by to ująć ''spalony'' był w wszelakiej maści ogłoszeń oraz CV.
Dlatego na razie i tak leży w szufladzie.-plus wszystkich tych minusów ,że doladowuję co jakiś czas z niego mój numer na kartę.
BTW, a tak przy okazji ,to nie sądzę ,abym w przyszłości brał jeszcze jakieś abonamenty.
Już i tak mam za dużo wydatków i zostanę raczej w ofertach na kartę.