- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Mam problem z internetem w telefonie. Internet działa ale tylko jeśli próbuję wejść na konkretne strony, obecnie tylko te udało mi się otworzyć: google.com; spaceweatherlive.com. AplikacjeFacebook i Messenger działają poprawnie. Chrome i domyślna przeglądarka po części czyli tylko wymienione strony. Mam w ofercie internet. Ostatnio dostałem nowy telefon po przedłużeniu umowy. (Galaxy J5)
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witaj,
jeśli połączysz się z siecią WiFi to problem też występuje? Czy może tylko na sieci komórkowej?
Spróbuj jeszcze raz dodać APNy i zrestartować telefon.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witaj,
jeśli połączysz się z siecią WiFi to problem też występuje? Czy może tylko na sieci komórkowej?
Spróbuj jeszcze raz dodać APNy i zrestartować telefon.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Problem z internetem w telefonie
Pavelius napisał(-a):Mam problem z internetem w telefonie. Internet działa ale tylko jeśli próbuję wejść na konkretne strony, obecnie tylko te udało mi się otworzyć: google.com; spaceweatherlive.com. AplikacjeFacebook i Messenger działają poprawnie. Chrome i domyślna przeglądarka po części czyli tylko wymienione strony. Mam w ofercie internet. Ostatnio dostałem nowy telefon po przedłużeniu umowy. (Galaxy J5)
Nazwa: Orange Internet
Apn: internet
Nazwa użytkownika: internet
Hasło: internet
protokół apn: ipv4
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Problem z internetem w telefonie
APN sprawdzałem wcześniej i były poprawne domyślne, sprawdziłem jeszcze raz i dodałem własny według konfiguracji na stronie orange i nie pomogło. Dopiero restart dał efekt 🙂 dziwne bo poprzednio miałem telefon i restarst zawsze pomagał tutaj pomógł dopiero po dodaniu własnego APN. Występowało to tylko przy internecie z karty, WIFI było ok. Dzięki za pomoc