- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Płatności e-faktur przez interia rachunki
Witam
Chciałbym dostawać e faktury na adres email do zakładki rachunki by móc je opłacać przez rachunki interii. Do pewnego czasu je dostawałem ale już niestety nie dostaje. Czy można było by mi pomóc?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Otwórz ustawienia Filtry i sprawdź czy masz włączone "Rachuki":
Czy od innych firm dostajesz faktury do zakładki Rachunki na swojej poczcie?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Płatności e faktur przez interia rachunki.
Cześć @rafal1936
Jeśli nie otrzymujesz na swój adres e-mail e- faktury to sprawdz czy na koncie Mój Orange logując się poprzez strone www czy masz wprowadzony poprawny adres e-mail do e-faktury lub czy rachunek nie znajduje się w folderze Spam i Kosz. Sprawdzisz to logując się na Mój Orange poprzez stronę www (adresem e-mail i hasłem) https://www.orange.pl/twojekonto/logowanie. Wybierz Faktury i płatności, następnie Ustawienia płatności i kliknij Zmień adres e-mail. Zmieniasz dane do wysyłki faktury. Upewnij się, czy dane adresowe do kontaktu w zakładce Ustawienia są aktualne. Obecnie trwaja prace w serwisie Mój Orange i musiałbyś to sprawdzić jutro po godzinie 7.
Pozdrawiam 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Płatności e faktur przez interia rachunki.
Wydaje sie że ma Pan racje i to bedzie rozwiazanie bo to jakby było wyłączone u mnie w aplikacji moj orange. A czy mogę zrobić tak że przyjdzie do mnie aktualna e faktura do zapłaty na moją pocztę? Ona zostala juz wystawiona w aplikacji moj orange ale do rachunkow interii nie przyszła..
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@rafal1936 to w tym przypadku musisz skontaktować się z doradcą na Orange czacie poprzez zalogowanie się na konto Mój Orange lub zadzwonić na infolinię Orange *100 lub 510 100 100 i przedstawić zaistniałą sytuację, że na Twój adres e-mail w tym miesiącu nie została wysłana e-faktura. Poproś konsultanta o sprawdzenie czy masz włączoną e-fakturę i czy masz podany poprawny adres e-mail? Jesli nie będzie włączona e-faktura/będzie niepoprawny adres e-mail na Twoim koncie to poproś o włączenie jej/zmianę adresu e-mail a takze o wysłanie tej aktualnej e-faktury oraz przyszłych e-faktur na Twój adres e-mail.
Daj znać czy udało się rozwiązać zaistniałą sytuację
Pozdrawiam 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Z doświadczenia wiem że te darmowe konta e-mail potrafią różnie działać, nie przychodzą w ogóle lub z dużym opóźnieniem. Do takich ważnych rzeczy warto kupić płatne konto e-mail, koszt kilkadziesiąt zł rocznie.
Nie pamiętam czy interia lub wp ale mieli (może nadal mają) bana i pewne e-mail nie dochodzą w ogóle.
Ps. Od kilku lat mam wykupiony serwer i działa to bardzo dobrze. Tobie wystarczy same konto e-mail co jest tańsze niż serwer.