- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
► Temat, ze względu na poruszane zagadnienie, został przeniesiony z kategorii Szukam oferty (etykieta: internet mobilny) - Moderator Wiktor ◄
Witam serdecznie.
Chciałbym włączyć usługę Orange VPN Statyczny, lecz nie mogę jej znaleźć na własnym profilu. Istnieje tam tylko pozycja Orange VPN. Moja oferta to Orange LTE FreeNet 64,91. Czy jest ta usługa w ogóle dla mnie dostępna, czy będę się musiał zadowolić zwykłym VPN ?
Z góry dziękuje i pozdrawiam.
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
To specyficzna usługa, powinna być w usługach, by klienta mógł ją sam włączać, czy wyłączyć, ale jej tam nie ma, pozostaje aktywacja poprzez telefon, @dynamix21 możesz Pomysł zrobić by Orange dodało to do opcji.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Orange VPN Statyczny - Pytanie
@dynamix21 tu masz informacje o Orange VPN.
Możesz bez problemów włączyć Orange VPN statyczny, aktywacja > Biuro obsługi Klienta *100
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Rozumiem. Jednak zastanawia mnie dlaczego nie mam tej opcji dostępnej na moim koncie, w tabelce z pakietami.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
To specyficzna usługa, powinna być w usługach, by klienta mógł ją sam włączać, czy wyłączyć, ale jej tam nie ma, pozostaje aktywacja poprzez telefon, @dynamix21 możesz Pomysł zrobić by Orange dodało to do opcji.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ok, rozumiem.
Dziękuję bardzo za szybką odpowiedź pozdrawiam.