- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Orange Love Telefon komórkowy i dodatkowe karty SIM
Dzień dobry.
Orange, pomóżta 😞
Mam numer komórkowy w ofercie "Orange Love Telefon komórkowy". W Orange można wyrobić sobie dodatkowe karty SIM tylko do pakietu danych podpinając je pod numer główny. Regulamin oferty TUTAJ. W salonie powiedziano mi, że to nie obowiązuje w "Orange Love Telefon komórkowy". Czy to prawda? W regulaminie jest napisane:
Usługa „Dodatkowa karta SIM” (dalej „Usługa” lub „Dodatkowa karta SIM”) to usługa dostępna w Mobilnej Sieci Orange dla Abonentów oferty Internetu mobilnego Orange Free, Orange Free Net, lub Orange FreeNet oraz dla wszystkich Abonentów oferty głosowej Orange (za wyjątkiem ofert MIX, prepaid, Zetafon i Minutofon)
Dla mnie oferta "Orange Love Telefon komórkowy" to oferta głosowa, więc dlaczego nie mogę podpiąć pod ten numer dodatkowych kart SIM tylko do pakietu danych?
Jeżeli jednak się nie da, bo się nie da, to potrzebuję dwa internety mobilne dla ciotki i wujka. Jedyne co robią to przeglądają strony internetowe i czasami oglądają YouTuba. Wziąłbym 2 x nju Internetowy, ale to wychodzi 58 zł miesięcznie, więc trochę przydrogo. Jest coś lepszego?
Pozdrawiam
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
https://www.orange.pl/internet-mobilny?offerType=DATA&loyalty=24&processType=ACTIVATION
Na optymalnym zadziała rabat po 20 zł na każdym za łączenie usług/
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Piotrekk85 mam Love: FTTH 300 + TV + Telefon Komórkowy. Do tego mam 3 numery komórkowe na osobnych umowach (plan komórkowy).
@Arti_Kn_Pl a czy mogę wziąć jeden internet mobilny za 20 zł miesięcznie i do niego wyrobić dodatkową kartę SIM? Byłoby 50 GB na dwie karty.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Myślę, że masz rację. Wielka szkoda, bo w tym numerze Love Telefon komórkowy mam 100 GB miesięcznie za darmo do prędkości 5 Mb/s. Gdybym mógł wyrobić dodatkowe karty SIM, to byłoby idealnie, a tak tego nie wykorzystam 😞 No nic, pozostaje ten Internet mobilny za 20 zł lub nju internetowy.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
No właśnie nie. Mam aktualnie numer główny w planie wspólnym. Umowa z 2016 roku. Wygasa w grudniu. Te 100 GB działało na wszystkich kartach SIM, również tych dodatkowych i to przez dwa lata XD
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nie powinien ale działa. Na głównej karcie w planie wspólnym mam wyłączone schodki i podpięte trzy karty sim za 5 zł miesięcznie. Na wszystkich działa te 100 GB miesięcznie.
- « Poprzedni
- Następny »