22-08-2018
11:50
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
22-08-2018
11:50
Lte bez limitu do 5mb/s w smart plan lte
Korzystam z oferty Smart Plan Lte z pakietem 3gb internetu. Czy dobrze rozumiem, że włączenie i korzystanie z usługi LTE bez limitu do 5 mb/s będzie dla mnie całkowicie darmowe?
3 ODPOW. 3
22-08-2018
12:00
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
22-08-2018
12:00
A jaką masz kwotę abonamentu i kiedy plus minus ją brałeś?
22-08-2018
12:06
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
22-08-2018
12:06
Abonament 35 zł, do tego dopłata za telefon. Abonament był brany mniej więcej rok temu
22-08-2018
12:12
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
22-08-2018
12:12
W tej wersji planu ta usługa była w dwóch wersjach:
1) jako pozostałość ze starszego planu - nie zawsze działa poprawnie, czasem naliczają się za nią bzdurne opłaty, niektórym działa za free
2) druga wersja to usługa włączana po tzw. schodkach - gdy po 3GB wykorzystasz płatne pakiety na internet, wtedy dalsza transmisja jest za free (ale musisz mieć naliczoną opłatę za schodki).
Niestety z poziomu mój orange nie widać co to jest dokładnie. Możesz spróbować. Jak chcesz mieć "podkładkę" to można podpytać na messengerze lub BOK http://orange.pl/kontakt
1) jako pozostałość ze starszego planu - nie zawsze działa poprawnie, czasem naliczają się za nią bzdurne opłaty, niektórym działa za free
2) druga wersja to usługa włączana po tzw. schodkach - gdy po 3GB wykorzystasz płatne pakiety na internet, wtedy dalsza transmisja jest za free (ale musisz mieć naliczoną opłatę za schodki).
Niestety z poziomu mój orange nie widać co to jest dokładnie. Możesz spróbować. Jak chcesz mieć "podkładkę" to można podpytać na messengerze lub BOK http://orange.pl/kontakt