11-03-2017
16:12
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
11-03-2017
16:12
Kłamliwa oferta
Witam, niedawno chciałam przedłużyć umowe. Pani konsultantka złożyła mi nardzo interesującą ofertę. Przez cały tydzień zapewniała mnie o promocyjnych warunkach. Po czym w umówionym dniu kiedy miałam zawrzeć umowę ta Pani oznajmiła mi, że sie pomyliła. Ręce mi opadły. Co za miekompetencja. Co w takiej sytuacji?
Etykiety:
2 ODPOW. 2
11-03-2017
17:02
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
11-03-2017
17:02
Kłamliwa oferta
Annatofil napisał(-a):
Witam, niedawno chciałam przedłużyć umowę. Pani konsultantka złożyła mi bardzo interesującą ofertę. Przez cały tydzień zapewniała mnie o promocyjnych warunkach. Po czym w umówionym dniu kiedy miałam zawrzeć umowę ta Pani oznajmiła mi, że się pomyliła. Ręce mi opadły. Co za niekompetencja. Co w takiej sytuacji?
Czekaj na dogodniejszą ofertę, albo daj sobie spokój i w ustawieniach na MO zrezygnuj z oferowanych usług. Zawsze masz jakieś wyjście, nigdy jednak nie przekreślaj rozmów z konsultantami
11-03-2017
21:04
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
11-03-2017
21:04
Kłamliwa oferta
Annatofil napisał(-a):
Witam, niedawno chciałam przedłużyć umowe. Pani konsultantka złożyła mi nardzo interesującą ofertę. Przez cały tydzień zapewniała mnie o promocyjnych warunkach. Po czym w umówionym dniu kiedy miałam zawrzeć umowę ta Pani oznajmiła mi, że sie pomyliła. Ręce mi opadły. Co za miekompetencja. Co w takiej sytuacji?
Jeżeli masz wątpliwości nadal, możesz również skorzystać z tej oficjalnej podpowiedzi: