11-05-2019
10:17
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
11-05-2019
10:17
Witam
Drodzy panstwo mam pytanie tego typu. Jestem posiadaczem 3 numerow, jeden jest w osobnym abonamencie a pozostale dwa w jednym i chodzi mi o zrezygnowanie z jednego z tych dwoch numerow num placac kary. Czy jest taka nozliwosc. Abonament na dwa numery konczy sie s lutym 2020. Czy orange pójdzie mi na reke ze w zamian za rezygnacje rezygnze z nimi umowe na kolejne dwa lata? Jest jakies rozwiazanie bo numer jest mój a korzysta byla zona mimo iz mi placi za to to nie chce tego miec. Pomożecie radą?
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Etykiety:
1 ZAAKCEPTOWANE ROZWIĄZANIE
Rozwiązanie:
11-05-2019
11:23
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
11-05-2019
Niestety takich możliwości nie ma. Nie ma technicznej opcji przeniesienia umowy z jednego numeru na drugi.
Ew mogę zaproponować inne rozwiązanie. Jeśli numer nie jest potrzebny, a chciałbyś skorzystać z innego - to można dokonać odpłatnej zmiany numeru - koszt 150 zł.
Inna opcja to poszukaj z internecie lub wśród znajomych chętnego na ew cesję numeru. Wydaje to być absurdalne ale czasem są osoby które nie mogą wziąć abonamentu w Orange (bo nie mają stałego dochodu w Polsce albo np. miały 15 lat temu tzw twardą windykację) a przy cesji zwykle kryteria aktywacyjne nie są sprawdzane. Na olx bywają już takie ogłoszenia choć nie wiem jak szybko udaje się znaleźć chętnego.
Ew mogę zaproponować inne rozwiązanie. Jeśli numer nie jest potrzebny, a chciałbyś skorzystać z innego - to można dokonać odpłatnej zmiany numeru - koszt 150 zł.
Inna opcja to poszukaj z internecie lub wśród znajomych chętnego na ew cesję numeru. Wydaje to być absurdalne ale czasem są osoby które nie mogą wziąć abonamentu w Orange (bo nie mają stałego dochodu w Polsce albo np. miały 15 lat temu tzw twardą windykację) a przy cesji zwykle kryteria aktywacyjne nie są sprawdzane. Na olx bywają już takie ogłoszenia choć nie wiem jak szybko udaje się znaleźć chętnego.
2 ODPOW. 2
11-05-2019
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
11-05-2019
Niestety takich możliwości nie ma. Nie ma technicznej opcji przeniesienia umowy z jednego numeru na drugi.
30-05-2019
12:38
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
30-05-2019
12:38
Jak wylaczyc numer
@Lolo123451, czy powyższe rozwiązuje sprawę? Jeżeli tak, to śmiało oznacz jako rozwiązanie. Jeżeli masz pytanie, to śmiało.