- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jak pozbyć się robocalls?
Witajcie, trochę odkopię ten temat. Od jakiegoś czasu borykam się z problemem dzwoniących robocalls. I tak jak przedmówca nie mam w zwyczaju zaznaczania marketingowych itp zgód, jednak dzwonią do mnie jak szalone. Jeden nr zablokuję to dzwoni z inną końcówką. Jest to bardzo uciążliwe. Czy macie jakieś sprawdzone metody na pozbycie się tego dziadostwa ?
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Sprzedaż numerów
@Anonim tylko apka wskazujaca na mozliwosc spamu...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Sprzedaż numerów
@agat13 Kiedyś w przypadku uciążliwych smsów można było napisać maila do firmy która te smsy przysyła, a z tym fantem nie mam pojęcia co zrobić.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Sprzedaż numerów
@Anonim długo masz już numer, na który przychodzą niechciane połączenia?
Być może numer jest po kimś, teraz są efekty. Prócz apki blokujący spam polecanej przez @agat13 można jeszcze zmienić numer.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Sprzedaż numerów
Nie, to jest numer z nowym prefiksem. Mam go od 4 lat.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Sprzedaż numerów
@Anonim jest możliwość wyszukania numerów w sieci i wycofanie zgód, aby nikt nie dzwonił. Problem, jeżeli numer jest w serwisie, gdzie do właściciela serwisu trudno się dostać. Miałem jeden fajny numer, ale nie było możliwości wycofania zgody, więc poznałem się numeru.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Sprzedaż numerów
@Anonim w aplikacji na webowym koncie MO zgodę na umieszczanie w spisie abonentów odhacz i w ustawieniach telefonu ID spam zaznacz, a resztę blokuj. Zastrzeżone i nieznane też wyhacz. Zrób listę swoich, albo dodawaj, a resztę powinno dać się jakoś ogarnąć.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Anonim dodawać te numery do bazy danych jako spam. Wyszukiwać w necie na stronach i serwisach czyje to usługi, numery i dodawać opinie. Przez to będą blokowane całe sekwencje zakresów numeracji takich spamerów.
Apka pomoże
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
W aplikacji Telefon, można zablokować nieznane numery i nastanie cisza, prywatny numery tak ustawiłem i zero spamu, domowy tylko to łapie, ale on w Play i mniej spamu, da się wytrzymać 😎
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@IreneuszCD Jeśli mówisz o tej apce systemowej, to nic to nie daje, ponieważ co rusz dzwonią z innej końcówki.
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »