- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Internet mobilny jest benadziejny.
Jak na gorze. Jak tylko zrobie hotspot z telefonu internet jest wolny. Granie w lola nie ma miesjca bo ping skacze czasem do 1000ms. Dodam ze mieszkam w centrum wroclawia. Z innymi sieciami nie mam problemu. telefon s9 plus poprzedni byl mate 10 pro i to samo. Pozostaje mi tylko stwierdzic ze orange ma jakis dziwny packet priotisation ktory zwalnia internet przez hot spot. Wlasnie patzre na Lol ping monitor i ping skacze jak szalony. powiedzcie dlaczego orange ma taki beznadziejny internet nie dosc ze nie ma go duzo w pakiecie to jeszcze jest taki wolny. 160zl na miesiac kasujecie jak za zboze za 10gb internetu w pakiecie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Też zauważyłam spadek prędkości ostatnimi czasy, ale też jakby sieć była zamulona. Wysyłając smsy systemowe też przychodzą z opóźnieniem odpowiedzi, np. przedłużenie na rok konta to po dłuższej chwili przychodzi sms ze konto na rok zostało włączone, a po nim sms, że zlecenie przyjęliśmy czekaj na włączenie konto ważne rok, przelew sms też odpowiedzi z opóźnieniem sporym, a kiedyś działało to płynnie. Podejrzewam, że Orange wpuszcza na swoje nadajniki więcej Play roaming i sieć jest zapchana na maxa.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
160zl na miesiac kasujecie jak za zboze za 10gb internetu w pakiecie.
Co ty masz za pakiet ?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Bensftearya, czy próbowałeś przełączyć się na 3G? Czy ten problem jest w konkretnym miejscu, jak się przemieszczasz to działa lepiej?