- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witam odstąpiłem od umowy na abonament komórkowy pomimo to naliczono mi opłatę abonamentowa i aktywacyjna.Co mam zrobić w tym przypadku
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Maki51 jeżeli przy podpisaniu umowy wyrażona byłą zgoda na świadczenie usługi przed upływem 14 dni od zawarcia umowy, to godnie z dyspozycją, została naliczona opłata aktywacyjna + okres proporcjonalny za korzystanie z usługi od podpisana umowy do odstąpienia.
W tym przypadku nawet jak karta SIM nie była wkładana do urządzenia, to po wyrażeniu zgody na świadczenie usługi wszelkie opłaty zostają naliczone.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Abonament
Jeżeli aktywacja numeru nastąpiła przed odstąpieniem, to opłatę aktywacyjną i abonament za okres od aktywacji do odstąpienia trzepa zapłacić.
Abonament został naliczony za cały okres rozliczeniowy, czy tylko za parę dni?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Abonament
W ogóle nie aktywowałem tego numeru abonament został naliczona za kilka dni
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Maki51 jeżeli przy podpisaniu umowy wyrażona byłą zgoda na świadczenie usługi przed upływem 14 dni od zawarcia umowy, to godnie z dyspozycją, została naliczona opłata aktywacyjna + okres proporcjonalny za korzystanie z usługi od podpisana umowy do odstąpienia.
W tym przypadku nawet jak karta SIM nie była wkładana do urządzenia, to po wyrażeniu zgody na świadczenie usługi wszelkie opłaty zostają naliczone.