- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jako że kończy mi się umowa to sobie poszperałem za taryfą na komórkę....
No bo tak: Miałem dotąd taką taniutką taryfę za 9,99pln gdzie jak zadzwoniłem to koszt był 99gr/dziennie , jak nie dzwoniłem to nic nie płaciłem 😄 . Jak dla mnie to przy moich kilkunastu rozmowach miesięcznie było to fajne i wystarczające.
Ale teraz nie widzę tej taryfy 😞
Zacząłem szukać i trafiłem chyba na błąd? lub czegoś nie rozumiem....
Ostatnia pozycja: 29,99pln - idę dalej i zmienia się na 59,99pln - i te bez różnicy czy zaznaczam pole 'mam stacjonarny' czy nie. Zrobiłem 2 zrzuty dla ilustracji.
Dobrze by było gdyby ktoś pracujący w Orange wyjaśnił....
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Na pierwszej stronie widzisz maksymalnie dostępy rabat.
Na drugiej - jesteś już zweryfikowany, widzisz ofertę dla Ciebie. Podejrzewam, że masz rabaty z ofert łączonych. Więc za ten numer możesz nie mieć maxa.
Masz link "sprawdź szczegóły" gdzie są wyszczególnione zasady Orange Open Extra i Orange Open II.
Musisz pamiętać, że umowę podpisujesz na konkretny abonament (ten wyższy). Jeśli masz kilka usług (i będziesz miał przez cały okres umowy, plus spełniasz inne warunki z regulaminu), to abonament nie wzrośnie. Teoretycznie gdybyś zrezygnował z jednej usługi - wtedy rabaty przeliczą się po nowemu. Trochę to zagmatwane, ale niestety tak już jest. Mogę w razie wu jeszcze inaczej objaśnić lub skontaktuj się z BOK - oni widzą jakie masz usługi - i konkretnie dlaczego taki rabat a nie inny.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Abonament komórkowy - taryfy
Tego za 9,99 zł już nie ma. To właściwie ten sam co za 19,99 ale nie ma już do niego rabatu 10zł za ofertę bez urządzenia.
@Jozefg: a próbowałeś dzwonić do DUK? nie masz więcej usług w Orange?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Mam Funpaka + 3 komórki 😄
Ale tak jak widać na zrzutach - z prawej mam 29,99zł , klikam i przechodzę do następnego ekranu i tam to się zmienia na 59,99zł .
Nie ma tego w innych taryfach. O co tu chodzi?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Od tego masz rabat za e-fv i terminową płatność - 5,01
za zgodę marketingową - 5,99
- 4,99 za przedłużenie umowy
więc wychodzi 59,99 🙂
potem na pierwszej stronie masz Orange Open Extra
podejrzewam, że na kolejnej nie masz - bo już masz jakiś Orange Open (czy inny rabat łączony)
bo jak teraz przedłużysz umowę i nie zaznaczysz "niezgody" to domyślnie rabaty się przeliczą po nowemu
tu musiałbym napisać nam kwoty i nazwy abonamentów (wyjściowe i po rabatach), ew skontaktować się z BOK (podejrzewam, że mogłeś to już nam pisać na forum, ale ciężko coś wyszukać)
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Chyba coś źle wytłumaczyłem na czym błąd polega....
Po kliknięciu na taryfę i przejściu na następny ekran wyboru zmienia się cena abonamentu o 30zł - na zrzutach to widać
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Na pierwszej stronie widzisz maksymalnie dostępy rabat.
Na drugiej - jesteś już zweryfikowany, widzisz ofertę dla Ciebie. Podejrzewam, że masz rabaty z ofert łączonych. Więc za ten numer możesz nie mieć maxa.
Masz link "sprawdź szczegóły" gdzie są wyszczególnione zasady Orange Open Extra i Orange Open II.
Musisz pamiętać, że umowę podpisujesz na konkretny abonament (ten wyższy). Jeśli masz kilka usług (i będziesz miał przez cały okres umowy, plus spełniasz inne warunki z regulaminu), to abonament nie wzrośnie. Teoretycznie gdybyś zrezygnował z jednej usługi - wtedy rabaty przeliczą się po nowemu. Trochę to zagmatwane, ale niestety tak już jest. Mogę w razie wu jeszcze inaczej objaśnić lub skontaktuj się z BOK - oni widzą jakie masz usługi - i konkretnie dlaczego taki rabat a nie inny.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Rozważ proszę, czy któryś z wpisów autorstwa @Piotrekk85, nie zasłużył na szlachetne miano: 'Zaakceptuj jako rozwiązanie' 🙂
Pozdrawiam,
Rafał