- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Aśka_M no kogo jak kogo, ale Ciebie to ja muszę zrozumieć 🙂💐 "chylę pokornie głowe".
Jest to frustrujące, bo ciekawość pasjonatów sieci jest duża, a już zachowania UX to bardzo ciekawy temat... 🤌🙂
Ok to pytanka:
1. Czy planujecie rozwój pakietów lub najlepiej wciągnięcie UK pod roaming jak w UE?? Może taki pomysł do FLEXa, tym bardziej że to ma być (FLEX) usługa Premium.
2. Czy ten FUP w UE będzie kiedyś zniesiony, lub poluzowany?? Może specjalny plan? I znowu we FLEX.
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wiem, wiem - takie smaczki zawsze ciekawią 😉
1. Tendencje na naszym (polskim) rynku są nieco inne, ale mimo wszystko utrzymujemy niskie ceny do UK. Obecnie u nas działa promocja Korzystne stawki do Wielkiej Brytanii, gdzie 1 GB danych kosztuje 29 zł, a dla przykładu u naszego fioletowego kolegi 59 zł za GB. Naszą promkę do UK będziemy przedłużać do końca roku. Dalsze losy wyjaśnią się później 🙂
2. Jeżeli chodzi o FUP, to w 2026 i 2027 r. będą kolejne obniżki cen po wykorzystaniu Limitu, więc odpowiadając na pytanie: Tak - będzie coraz korzystniej.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wiem, wiem - takie smaczki zawsze ciekawią 😉
1. Tendencje na naszym (polskim) rynku są nieco inne, ale mimo wszystko utrzymujemy niskie ceny do UK. Obecnie u nas działa promocja Korzystne stawki do Wielkiej Brytanii, gdzie 1 GB danych kosztuje 29 zł, a dla przykładu u naszego fioletowego kolegi 59 zł za GB. Naszą promkę do UK będziemy przedłużać do końca roku. Dalsze losy wyjaśnią się później 🙂
2. Jeżeli chodzi o FUP, to w 2026 i 2027 r. będą kolejne obniżki cen po wykorzystaniu Limitu, więc odpowiadając na pytanie: Tak - będzie coraz korzystniej.