Nie można wyświetlić tego widżeta.

Doładowanie albo nadpłata abonamentu zamiast bonu przy odkupie

ROZWIĄZANE

Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
  • 507
  • 1775
  • 3

Doładowanie albo nadpłata abonamentu zamiast bonu przy odkupie

Dlaczego dostaje się bon na zakup sprzętów i akcesoriów w salonie Orange? W mojej ocenie dla osoby która kupuje sprzęty na wolnym rynku dużo lepszym rozwiązaniem byłoby nadpłata abonamentu albo ekstra doładowanie dla osób użytkujących na kartę.

1 ZAAKCEPTOWANE ROZWIĄZANIE

Rozwiązanie:

Ekspert AMA
  • 154
  • 771
  • 148

Dlaczego dostaje się bon na zakup sprzętów i akcesoriów w salonie Orange?

Z tego co wiem w myśl zasady "sprzęt za sprzęt" - niekoniecznie wszyscy chcieliby na abonament/doładowanie (zresztą nie trzeba być naszym klientem, żeby odsprzedać!), a multiplikowanie różnych opcji do wyboru bardzo komplikuje temat i robi się trudny do zarządzenia w praktyce. Ale koleżeństwo zajmujące się Re na bieżaco zastanawia się nad rozwojem, innymi opcjami etc, to kto wie!

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

1 ODPOWIEDŹ 1

Ekspert AMA
  • 154
  • 771
  • 148

Dlaczego dostaje się bon na zakup sprzętów i akcesoriów w salonie Orange?

Z tego co wiem w myśl zasady "sprzęt za sprzęt" - niekoniecznie wszyscy chcieliby na abonament/doładowanie (zresztą nie trzeba być naszym klientem, żeby odsprzedać!), a multiplikowanie różnych opcji do wyboru bardzo komplikuje temat i robi się trudny do zarządzenia w praktyce. Ale koleżeństwo zajmujące się Re na bieżaco zastanawia się nad rozwojem, innymi opcjami etc, to kto wie!