- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dlaczego dostaje się bon na zakup sprzętów i akcesoriów w salonie Orange? W mojej ocenie dla osoby która kupuje sprzęty na wolnym rynku dużo lepszym rozwiązaniem byłoby nadpłata abonamentu albo ekstra doładowanie dla osób użytkujących na kartę.
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Z tego co wiem w myśl zasady "sprzęt za sprzęt" - niekoniecznie wszyscy chcieliby na abonament/doładowanie (zresztą nie trzeba być naszym klientem, żeby odsprzedać!), a multiplikowanie różnych opcji do wyboru bardzo komplikuje temat i robi się trudny do zarządzenia w praktyce. Ale koleżeństwo zajmujące się Re na bieżaco zastanawia się nad rozwojem, innymi opcjami etc, to kto wie!
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Z tego co wiem w myśl zasady "sprzęt za sprzęt" - niekoniecznie wszyscy chcieliby na abonament/doładowanie (zresztą nie trzeba być naszym klientem, żeby odsprzedać!), a multiplikowanie różnych opcji do wyboru bardzo komplikuje temat i robi się trudny do zarządzenia w praktyce. Ale koleżeństwo zajmujące się Re na bieżaco zastanawia się nad rozwojem, innymi opcjami etc, to kto wie!