Nieuczciwi sprzedający startertów na różnych portalach

ROZWIĄZANE

Poziom 21, Odkrywca Przestworzy
  • 884
  • 3299
  • 9

Nieuczciwi sprzedający startertów na różnych portalach

Na pewnym portalu aukcyjnym pojawiają się startery online z przebitką dobrze parokrotną. Związku z tym mam pytanie jak Orange walczy z nieuczciwymi sprzedawcami, którzy sprzedają startery które można kupić na sklepie Orange.pl jak i na allegro Orange?

1 ZAAKCEPTOWANE ROZWIĄZANIE

Rozwiązanie:

Ekspert AMA
  • 55
  • 274
  • 55

Nieuczciwi sprzedający

Dzień dobry, będąc szczerym jest to trochę walka z wiatrakami, ponieważ ilość aukcji na Allegro jest bardzo duża i zgłaszając jednego sprzedawcę zaraz pojawi się kolejny w jego miejscu. Jesteśmy obecnie w trakcie rozmów z prawnikami w temacie pism przedsądowych do takich użytkowników.

Ale też ciężko mi zrozumieć, czemu ktoś za produkt warty 5 zł w Żabce płaci 45 zł na Allegro 🙂

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

1 ODPOWIEDŹ 1

Ekspert AMA
  • 55
  • 274
  • 55

Nieuczciwi sprzedający

Dzień dobry, będąc szczerym jest to trochę walka z wiatrakami, ponieważ ilość aukcji na Allegro jest bardzo duża i zgłaszając jednego sprzedawcę zaraz pojawi się kolejny w jego miejscu. Jesteśmy obecnie w trakcie rozmów z prawnikami w temacie pism przedsądowych do takich użytkowników.

Ale też ciężko mi zrozumieć, czemu ktoś za produkt warty 5 zł w Żabce płaci 45 zł na Allegro 🙂