- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Na pewnym portalu aukcyjnym pojawiają się startery online z przebitką dobrze parokrotną. Związku z tym mam pytanie jak Orange walczy z nieuczciwymi sprzedawcami, którzy sprzedają startery które można kupić na sklepie Orange.pl jak i na allegro Orange?
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dzień dobry, będąc szczerym jest to trochę walka z wiatrakami, ponieważ ilość aukcji na Allegro jest bardzo duża i zgłaszając jednego sprzedawcę zaraz pojawi się kolejny w jego miejscu. Jesteśmy obecnie w trakcie rozmów z prawnikami w temacie pism przedsądowych do takich użytkowników.
Ale też ciężko mi zrozumieć, czemu ktoś za produkt warty 5 zł w Żabce płaci 45 zł na Allegro 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dzień dobry, będąc szczerym jest to trochę walka z wiatrakami, ponieważ ilość aukcji na Allegro jest bardzo duża i zgłaszając jednego sprzedawcę zaraz pojawi się kolejny w jego miejscu. Jesteśmy obecnie w trakcie rozmów z prawnikami w temacie pism przedsądowych do takich użytkowników.
Ale też ciężko mi zrozumieć, czemu ktoś za produkt warty 5 zł w Żabce płaci 45 zł na Allegro 🙂