- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Proszę przekazać jak się włącza pakiet np z puli 2400 GB co odnowienie otrzymujemy 200 GB w smsie powinna znajdować się informacja ile zostało nam jeszcze pakietów 🙂 dziękuje
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
2400GB to 12 paczek po 200GB, które włączają się po aktywacji usługi, a także po każdorazowym odnawianiu jej w kolejnych miesiącach.
Aby skorzystać z promocji, należy:
KROK 1: zarejestrować się w promocji za pomocą:
- SMS o treści 2400GB na numer 811 (bezpłatny),
- w aplikacji Mój Orange.
KROK 2: Włączyć usługę Rozmowy, SMS-y, MMS-y bez limitu + pakiet GB na 31 dni (cykliczna). Usługę w wersji za 35zł z pakietem 25GB można łatwo włączyć za pomocą:
- SMS o treści AKT35 CYKL pod numer 630,
- kodu USSD *101*2*35#,
Pierwsza paczka 200 GB zostanie przyznana od razu, a kolejne przy odnowieniu się usługi.
Rzeczywiście przy przyznawaniu kolejnych paczek, w SMSie potwierdzającym, nie ma informacji, która to paczka. Dziękujemy za sugestię, weźmiemy ja pod uwagę w przyszłości.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
2400GB to 12 paczek po 200GB, które włączają się po aktywacji usługi, a także po każdorazowym odnawianiu jej w kolejnych miesiącach.
Aby skorzystać z promocji, należy:
KROK 1: zarejestrować się w promocji za pomocą:
- SMS o treści 2400GB na numer 811 (bezpłatny),
KROK 2: Włączyć usługę Rozmowy, SMS-y, MMS-y bez limitu + pakiet GB na 31 dni (cykliczna). Usługę w wersji za 35zł z pakietem 25GB można łatwo włączyć za pomocą:
- SMS o treści AKT35 CYKL pod numer 630,
- kodu USSD *101*2*35#,
Pierwsza paczka 200 GB zostanie przyznana od razu, a kolejne przy odnowieniu się usługi.
Rzeczywiście przy przyznawaniu kolejnych paczek, w SMSie potwierdzającym, nie ma informacji, która to paczka. Dziękujemy za sugestię, weźmiemy ja pod uwagę w przyszłości.