- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ciężko przewidywać przyszłość na kilka lat do przodu ale zapewne sieć jest planowana z zamysłem na zaś. Obecnie jest 8Gbps downloadu dla której prędkości często ograniczeniem jest upload prędkości miejsca z którego pobieramy lub sprzęt klienta. W Szwajcarii widziałem prędkości 25Gbps dla klientów indywidualnych. Na dzień dzisiejszy w mojej opinii dla zdecydowanej większości klientów którzy są normalnymi Kowalskimi oglądającymi YouTube i przeglądającymi WWW wystarczy aż nadto 300 Mbps. Przewidujecie że pojawią się w przeciągu kilku lat oferty powyżej 8Gbps downloadu?
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Sieć Orange rozwija się bardzo szybko między innymi dlatego, że Klienci oczekują i potrzebują szybkiego Internetu. Czas po pandemii sprawił, że ludzie nie wyobrażają sobie życia bez Internetu ale potrzebują szybki i niezawodny Internet i takim właśnie jest Orange Światłowód. Tak więc w najbliższej przyszłości pojawią się nowe opcje prędkości Internetu.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Sieć Orange rozwija się bardzo szybko między innymi dlatego, że Klienci oczekują i potrzebują szybkiego Internetu. Czas po pandemii sprawił, że ludzie nie wyobrażają sobie życia bez Internetu ale potrzebują szybki i niezawodny Internet i takim właśnie jest Orange Światłowód. Tak więc w najbliższej przyszłości pojawią się nowe opcje prędkości Internetu.