- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Moduł aplikacji MO, który w założeniu ma zastąpić aplikacje Mój Funbox wg. mnie nie spełnia swojej roli ponieważ MO nie działa gdy nie ma dostępu do internetu w przeciwieństwie do Mój Funbox, co de facto uniemożliwia diagnostykę.
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Sukcesywnie przenosimy funkcję z Mój Funbox do Mój Orange właśnie po to, żeby użytkownik miał dostęp do nich nie tylko przez Wi-Fi, w bliskiej odległości od modemu, ale też z dowolnego miejsca przy wykorzystaniu sieci mobilnej.
Przez Mój Funbox nie masz możliwości przesłania zgłoszenia w przypadku problemów z internetem, a Mój Orange zdiagnozuje od razu problem i zaproponuje rozwiązanie lub połączy Cię z naszym doradcą.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Sukcesywnie przenosimy funkcję z Mój Funbox do Mój Orange właśnie po to, żeby użytkownik miał dostęp do nich nie tylko przez Wi-Fi, w bliskiej odległości od modemu, ale też z dowolnego miejsca przy wykorzystaniu sieci mobilnej.
Przez Mój Funbox nie masz możliwości przesłania zgłoszenia w przypadku problemów z internetem, a Mój Orange zdiagnozuje od razu problem i zaproponuje rozwiązanie lub połączy Cię z naszym doradcą.