- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Jacek_GREEN- pytanie takie bardziej do ciebie. Przeczytalem wszystkie twoje artykuly. Od kiedy tak na poważnie zajmujesz się sprawami eko? Od początku zawodowo tym sie parasz? Przepraszam jesli to zbyt osobiste.
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jak byłem dzieckiem i inni chcieli być strażakiem i policjantem, to ja chciałem być ekologiem! (Ewentualnie szpiegiem.) A ulubioną kreskówką był Kapitan Planeta. Ale potem trochę się rozeszło po kościach - zostało zainteresowanie i prywatne działania we własnym zakresie. Zawodowo zajmuję się tym na pełny etat od roku (trochę więcej jeśli wliczyć w to kilka miesięcy, kiedy zajmowałem się jeszcze czym innym, ale rozmawialiśmy z moimi przyszłymi szefami w Orange Polska o tym, jak można by się zabrać za animację/katalizację tematu.)
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jak byłem dzieckiem i inni chcieli być strażakiem i policjantem, to ja chciałem być ekologiem! (Ewentualnie szpiegiem.) A ulubioną kreskówką był Kapitan Planeta. Ale potem trochę się rozeszło po kościach - zostało zainteresowanie i prywatne działania we własnym zakresie. Zawodowo zajmuję się tym na pełny etat od roku (trochę więcej jeśli wliczyć w to kilka miesięcy, kiedy zajmowałem się jeszcze czym innym, ale rozmawialiśmy z moimi przyszłymi szefami w Orange Polska o tym, jak można by się zabrać za animację/katalizację tematu.)