- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Czy brane są pod uwagę informacje przedstawiane na stronie Orange pod kątem ekologii? Szybsze dotarcie do potrzebnych informacji przez użytkownika, to krótszy czas działają urządzeń, a co za tym idzie, mniejsze zużycie energii elektrycznej. Może warto również pod tym kontem popatrzeć na zamówienia online, aby jak najbardziej uprościć składanie zamówień.
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nie wprost - ale właśnie jako szybkość dotarcia / efektywność komunikatu. To jedne z kluczowych elementów projektowania / rozmieszczania, które biorą pod uwagę zarządzający stroną od strony user experience i efektywności.
Ale oczywiście wszystko zależy kto czego szuka i po co - bo osobiście (nie na stronach Orange ale po prostu) mnie się zawsze wydaje, że nie mogę łatwo znaleźć na jakiejś stronie tego, czego akurat potrzebuję 😂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nie wprost - ale właśnie jako szybkość dotarcia / efektywność komunikatu. To jedne z kluczowych elementów projektowania / rozmieszczania, które biorą pod uwagę zarządzający stroną od strony user experience i efektywności.
Ale oczywiście wszystko zależy kto czego szuka i po co - bo osobiście (nie na stronach Orange ale po prostu) mnie się zawsze wydaje, że nie mogę łatwo znaleźć na jakiejś stronie tego, czego akurat potrzebuję 😂