- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Czy obecnie jest już możliwość aktywowania oferty FLEX dla osób niepełnoletnich? Jakiś czas temu jak chciałem aby moja córka miała ofertę FLEX, to najpierw numer musiał być zarejestrowany w ofercie na kartę, potem dopiero przeniesiony do FLEX.
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Aby skorzystać z naszego rozwiązania Onfido do potwierdzenia tożsamości trzeba mieć ukończone 18 lat, tu mamy uwarunkowania prawne. W przypadku mojeID, konieczność posiadania konta bankowego, regulacje pozwalają na skorzystanie z usługi dla osób poniżej 18 roku życia. Konto bankowe o odpowiednim profilu jest dostępne od 13 roku życia. I pozostaje jeszcze opcja, o której piszesz czyli rejestracja karty SIM w ofercie na kartę (offline) i migracja do Flex (online).
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Aby skorzystać z naszego rozwiązania Onfido do potwierdzenia tożsamości trzeba mieć ukończone 18 lat, tu mamy uwarunkowania prawne. W przypadku mojeID, konieczność posiadania konta bankowego, regulacje pozwalają na skorzystanie z usługi dla osób poniżej 18 roku życia. Konto bankowe o odpowiednim profilu jest dostępne od 13 roku życia. I pozostaje jeszcze opcja, o której piszesz czyli rejestracja karty SIM w ofercie na kartę (offline) i migracja do Flex (online).