- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Klient może zamówić zestawienie faktur i rozliczonych wpłat. Musi jednak się z nami w tym celu skontaktować. Dobrym rozwiązaniem byłoby udostępnienie tej opcji klientom korzystającym z Mój Orange. Na portalu w sekcji z fakturami mógłby być dostępny przycisk do generowania rozliczenia salda. Po jego naciśnięciu wybieralibyśmy okres dla jakiego system ma wygenerować takie zestawienie. Rozliczenie byłoby zapisywane w formie pliku PDF. Byłoby to wygodne rozwiązanie dla klientów, którzy mają wątpliwości dotyczące swoich płatności.
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Cześć Wszystkim,
Miło nam, że będziemy mogli odpowiadać dzisiaj na Wasze pytania, zapraszamy! A oto odpowiedź na pierwsze z nich
Dzięki za sugestię, użytkownicy Mój Orange dotychczas nie sygnalizowali potrzeby korzystania z funkcji generowania takiego zestawienia faktur i wpłat. Przeanalizujemy temat i możliwości jego wprowadzenia.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Cześć Wszystkim,
Miło nam, że będziemy mogli odpowiadać dzisiaj na Wasze pytania, zapraszamy! A oto odpowiedź na pierwsze z nich
Dzięki za sugestię, użytkownicy Mój Orange dotychczas nie sygnalizowali potrzeby korzystania z funkcji generowania takiego zestawienia faktur i wpłat. Przeanalizujemy temat i możliwości jego wprowadzenia.