Nie można wyświetlić tego widżeta.

Trasy statyczne na Funbox 10 skłoniłyby mnie do wymiany na nowe urządzenie

ROZWIĄZANE

Poziom 37, Nawigator Galaktyczny
  • 7159
  • 29273
  • 232

Nie, no ja wiem że możliwość jest. Swego czasu intensywnie dopominałem się o udostępnienei takiej opcji na FB3, i nawet coś mi obiecywano, ale nici z tego jak na razie wyszły.

Gdyby FB10 obsługiwał trasy statyczne, to tylko z tego powodu skłonny byłbym wymienić ruter, nawet za dopłatą.

Ponawiam więc pytanie: czemu nie ma takiej opcji, i kogo muszę zabić/przekupić żeby się pojawiła?

1 ZAAKCEPTOWANE ROZWIĄZANIE

Rozwiązanie:

Ekspert AMA
  • 84
  • 343
  • 66

Rozumiemy potrzebę otrzymania takiej opcji. Natomiast wdrożenie takiej funkcjonalności musi być poprzedzone ilościową potrzebą. Dlatego też między innymi od momentu zgłoszenia takiej potrzeby przy Funbox 3 nie znaleźliśmy uzasadnienia biznesowego. Widzimy, że temat wraca zatem przeanalizujemy ponownie możliwości.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

1 ODPOWIEDŹ 1

Ekspert AMA
  • 84
  • 343
  • 66

Rozumiemy potrzebę otrzymania takiej opcji. Natomiast wdrożenie takiej funkcjonalności musi być poprzedzone ilościową potrzebą. Dlatego też między innymi od momentu zgłoszenia takiej potrzeby przy Funbox 3 nie znaleźliśmy uzasadnienia biznesowego. Widzimy, że temat wraca zatem przeanalizujemy ponownie możliwości.