- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Czy dekodery wysyłają informację odnośnie oglądanych kanałów, czasu ich oglądania itp czy jest to liczone na innym poziomie? Pamiętam że były podawane informacje jaki program bodajże w trakcie świąt cieszył się największą popularnością.
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
W dekoderach jest opcja Dane statystyczne. Można ją aktywować przy pierwszej instalacji lub w Moje konto>Ustawienia>Dane statystyczne. Po aktywowaniu tej opcji mamy dostęp do zebranych na dekoderze danych o wykorzystywaniu funkcji dekodera, wybieranych zakładkach, kanałach, filmach. W każdej chwili można wycofać tę zgodę w tym samym miejscu: w Moje konto>Ustawienia>Dane statystyczne.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
W dekoderach jest opcja Dane statystyczne. Można ją aktywować przy pierwszej instalacji lub w Moje konto>Ustawienia>Dane statystyczne. Po aktywowaniu tej opcji mamy dostęp do zebranych na dekoderze danych o wykorzystywaniu funkcji dekodera, wybieranych zakładkach, kanałach, filmach. W każdej chwili można wycofać tę zgodę w tym samym miejscu: w Moje konto>Ustawienia>Dane statystyczne.