Poziom 18, Badacz Przestworzy
  • 201
  • 330
  • 0

Lista Kanałów Orange IPTV

Orange ma od dawna złą opinię. Nie znacie platformy Play Kablowej i internetowej, tam można cofać czas transmisji o kilka dni, zapisywać dowoli, kilka programów jednocześnie. Prawie wszystkie kanały polskojęzyczne. 

Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
  • 755
  • 2696
  • 4

@Luki555napisał(-a)

Na ekranie jest info "emisja testowa" więc tak naprawdę w tym czasie nadawca może pokazywać co mu się chce i mówić, że testuje przekaz taką informację należy uważać, że to nie jest regularna emisja kanału. Ciekawe tylko jakie miał założenie ile czasu ten test będzie trwał.

Zapewne te "testy" potrwają do momentu otrzymania przez MWE koncesji na nadawanie tych stacji.

W momencie otrzymania koncesji to pewnie inni operatorzy dodadzą te kanały do swoich ofert.

@adzia1  To ja słyszałem negatywne opinie jeśli chodzi o Play. Jeszcze dodatkowo te kilka awarii w tamtym roku było u tego operatora.

Poziom 19, Odkrywca Przestworzy
  • 514
  • 1906
  • 1

Ja się dziwię, dlaczego Orange zdecydował się udostępnić abonentom kanały,  które są w fazie testów?

Mało jest na rynku kanałów, które nadają od  lat jak AXN, Sundance,  Scifi, a oni dali jakieś testy.

No brawo...