- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nie działa spotify na transmisji danych
Nie mają jak edytować post który wstawię na prywatnym koncir a ich w nim oznacze😁
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@wozek1993napisał(-a)Nie mają jak edytować post który wstawię na prywatnym koncir a ich w nim oznacze😁
Ale mówisz teraz o Twitterze?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@murashidnapisał(-a)
@wozek1993napisał(-a)Nie mają jak edytować post który wstawię na prywatnym koncir a ich w nim oznacze😁
Ale mówisz teraz o Twitterze?
Tak
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@murashidnapisał(-a)
@Katani1napisał(-a)Od ostatniego lotu działało ok. 20 godzin.
mam pytanie a ty dane komórkowe w telefonie wyłączasz, czy masz załączone cały czas? Bo ja gdy nie potrzebuję internetu to wyłączam, i praktycznie zdarza się to codziennie kiedy późnym wieczorem wyłączam dane komórkowe w telefonie, i później rano załączę, to internetu nie mam. Dopiero gdy użyję samolotu to internet powraca. Nie chcę być złym prorokiem, ale uważam że Orange sobie z tym problemem nie poradzi, trwa to już przeszło miesiąc i nic się w tym temacie nie zmieniło. Sprawa wydaje się być bardzo skomplikowana, i boją się cokolwiek grzebać i ruszać w ustawieniach, żeby nie doszło do sytuacji takiej, że u jednych internet zacznie działać poprawnie, a w innej ofercie mam tutaj na myśli abonament i Orange flex ( ich nowość) zaczną się problemy.
Dane mam włączone cały czas. WiFi nie używam.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@wozek1993 wrzucaj kolego gdzie chcesz, mam 6 numerów w Orange jestem klientem od 10 lat i zaczyna mnie to ostro irytować...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@RobiKnapisał(-a)
@wozek1993 wrzucaj kolego gdzie chcesz, mam 6 numerów w Orange jestem klientem od 10 lat i zaczyna mnie to ostro irytować...
I wszystkie sześć numerów w abonamencie? Jeśli tak to jesteś ugotowany.....
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Na abonament 2 ja korzystam z 3:karty w ofercie Orange Yes, Orange free na kartę, domowy internet czy jakoś tak, nie zmienia to faktu że mają przychód z tytułu stałych doładowań.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witam, ten sam problem, transmisja danych w telefonie działa na ok 14-16 godzin, później reset/lub zmiana ustawień na 3G i powrót do poprzednich i znów działa 16-18 godzin i tak od 3 tygodni.
Sprawdzałem na ipv4 i ipv6 - Dalej to samo.
Wymieniona karta Sim - Dalej to samo.
Przestałem resetować telefon przy braku połączenia z Internetem, i po 2-3 godzinach Internet Sam wraca, bez żadnych resetów-zmian ustawień, po prostu SAM ZNIKA i SAM SIĘ POJAWIA.
Drogi Orange dla nas użytkowników to trochę uciążliwe zastanawiać się czy internet w komórce mam czy nie mam.
P.S Dzisiaj ok godz 16ej brak internetu, tym razem tryb samolotowy na 30 sekund i wszystko działa normalnie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@RobiKnapisał(-a)Na abonament 2 ja korzystam z 3:karty w ofercie Orange Yes, Orange free na kartę, domowy internet czy jakoś tak, nie zmienia to faktu że mają przychód z tytułu stałych doładowań.
A nie lepiej internet z UPC? Ciekawe co by było jakbyś zerwał dwie umowy na abonament, z powodu niedotrzymania warunków umowy
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Andy064napisał(-a)
Witam, ten sam problem, transmisja danych w telefonie działa na ok 14-16 godzin, później reset/lub zmiana ustawień na 3G i powrót do poprzednich i znów działa 16-18 godzin i tak od 3 tygodni.Lokalizacja: Dąbrowa Górnicza - Sosnowiec.
Sprawdzałem na ipv4 i ipv6 - Dalej to samo.
Wymieniona karta Sim - Dalej to samo.
Przestałem resetować telefon przy braku połączenia z Internetem, i po 2-3 godzinach Internet Sam wraca, bez żadnych resetów-zmian ustawień, po prostu SAM ZNIKA i SAM SIĘ POJAWIA.
Drogi Orange dla nas użytkowników to trochę uciążliwe zastanawiać się czy internet w komórce mam czy nie mam.
P.S Dzisiaj ok godz 16ej brak internetu, tym razem tryb samolotowy na 30 sekund i wszystko działa normalnie.
Ale nie musisz włączać trybu samolotowego na 30 sekund, wystarczy po prostu włącz/ wyłącz i internet już działa