- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witam, kiedy Orange zamierza wysyłać Samsungi s20 ultra? Na stronie informacja, że od 09.03, ale brak jakichkolwiek konkretów. Jeżeli chodzi o partnerów Samsunga, to Orange podaje najmniej rzeczowych informacji. U innych można znalezc info, że wysylka 15.04. Gdy pytałem Orange otrzymałem kluczową informację- wyślemy najszybciej , jak tylko będzie to możliwe. Telefon za 6k a każdy partner ma inne info.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Chcę zwrócić uwagę na to, że w Niemczech nie było informacji, że s20 ultra będzie wysyłany od 15.04. U nas jest taka informacja. Mówię o oficjalnej stronie Samsunga. W Orange telefon się pojawił 26.02 i był dostępny przez 2 dni bodajże. Może macie jakieś informacje na temat np. rzutów s20 ultra do Polski.
Jestem grzeczny. Nikogo nie obrazam. A Wy mnie takimi postami owszem. Mniejsza z tym. I tak nic się nie dowiem.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Kiedy wysyłka s20 ultra?
@bjabim dla mnie informacja ze wysylka od 09.03 jest wystarczajacym konkretem. Na stronie orange.pl telefon jest chwilowo niedostepny wiec pewnie sie juz wyprzedal.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Kiedy wysyłka s20 ultra?
Cała północna część świata jest sparaliżowana, szczególnie wszystkie biznesy które opierają się na fabrykach w Chinach, czyli zdecydowana większość. Według informacji Samsung przenosi produkcję na Wietnam, ponieważ wykryto koronawirusa w fabryce w Korei. Najprawdopodobniej dlatego wszystko się opóźnia. To, że telefon kosztuje 6k nie sprawia, że Azjaci machną ręką i przyjdą pracować w warunkach zagrażających życiu. Każdy producent telefonów przechodzi teraz przez to. Xiaomi opóźniło premierę Mi 10 o półtora miesiąca, Apple w ogóle przesunęło plany.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Kiedy wysyłka s20 ultra?
Odezwala się armia Orange. Rozumiem, że dobra zmiana każe bronić wszystkiego co swoje. U zachodnich sąsiadów wysylka 09.03 w przedsprzedazy to konkret. U nas nie. Pytam, czy macie jakieś info na temat wysyłki a nie czy ktoś będzie pracował za miskę ryżu bo koronawirus mrozi fabryki.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Kiedy wysyłka s20 ultra?
@SarahLynn mysle ze skoro telefony sa sprzedawane to sa juz w Polsce. Problem o ktorym piszesz bedzie dotyczyl dopiero nowych dostaw i faktycznie obecna sytuacja na swiacie bedzie miala na to duzy wplyw
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Kiedy wysyłka s20 ultra?
Kolego troche grzeczniej prosze. Zadna armia Orange czy inna armia zbawienia nic tutaj nie pomoze. Ciesz sie ze Ty za miske ryzu nie musisz pracowac.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Chcę zwrócić uwagę na to, że w Niemczech nie było informacji, że s20 ultra będzie wysyłany od 15.04. U nas jest taka informacja. Mówię o oficjalnej stronie Samsunga. W Orange telefon się pojawił 26.02 i był dostępny przez 2 dni bodajże. Może macie jakieś informacje na temat np. rzutów s20 ultra do Polski.
Jestem grzeczny. Nikogo nie obrazam. A Wy mnie takimi postami owszem. Mniejsza z tym. I tak nic się nie dowiem.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Kiedy wysyłka s20 ultra?
Np w mediaexpert planowana data wysylki po 12.03 i moze ulec zmianie
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Kiedy wysyłka s20 ultra?
@bjabim chciałam tylko zwrócić uwagę na to, że odpowiedź jest oczywista - opóźnienia są na łańcuchu dostaw, od samej produkcji aż po stany magazynowe z powodu, który media już wymęczyły jak tylko mogły. Wszystkim jest ciężko. Ja czekałam na premierę Mi10 w lutym i muszę dalej czekać, 27 marca niby premiera, w dodatku online, ale co z tego, skoro odwołali targi MWC, to taką premierę też mogą przesunąć, albo będą problemy z dostępnością. Po prostu trzeba czekać i nikt nie wie, nawet spodziewam się, że osoby odpowiedzialne za dystrybucję są w niepewnej sytuacji i trudno im cokolwiek zapewnić