- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Cześć, potrzebuje internetu najlepiej bez limitu, mieszkam w Warszawie i chciałem skorzystać z oferty `światłowód dla warszawy` ale nie mam zgody właścicielki kawalerki na żadne wiercenie itp. Jedyne gniazdko które mam w domu wygląda tak(w technikum nie uważałem na lekcjach o okablowaniu i do końca nawet nie wiem co to :P)
Jaka ofertę byście polecali w mojej sytuacji? Właścicielka też nie jest chętna, żeby montować dodatkowe gniazdka, wiec najlepiej, żeby to był sam router. Z góry dziękuję za otrzymana pomoc 🙂
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@pantest123 To gniazdko to tv naziemna satelitarna i radio to nic nie ma wspólnego z światłowodem .światłowód to cienki kabelek jak sznurek prowadzany do domu 🙂 po za tym jest pakiet mobilny 59.90 lub 79,90 zł bez limitu Nielimitowany pakiet danych LTE/3G w strefie domowej 🙂
jak pomogłem kliknij rozwiązanie
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jaki internet wybrać?
@pantest123 no jak nie możesz kablowego to pozostaje ci mobilny tu w linku masz warunki i pakiety np 60 GB w miesiąc nie zużyjesz raczej i po za tym
Bezpłatny 14-dniowy test bBez żadnych kosztów testuj internet Mobilny u siebie w domu lub pracy.
https://www.orange.pl/kid,4003445680,id,4004811864,title,z-urzadzeniem_test,helparticle.html
jak pomogłem kliknij rozwiązanie 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jaki internet wybrać?
Hym, zastanawiam sie nad tym z limitem 150 ale kurde trochę boli, że w bloku jest niby światłowód ale właścicielka coś wspomina o tym gniazdku, że niby przez niego sie da jakoś i dlatego sie nie zgadza na inne przeróbki w mieszkaniu, @Citi2017
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@pantest123 To gniazdko to tv naziemna satelitarna i radio to nic nie ma wspólnego z światłowodem .światłowód to cienki kabelek jak sznurek prowadzany do domu 🙂 po za tym jest pakiet mobilny 59.90 lub 79,90 zł bez limitu Nielimitowany pakiet danych LTE/3G w strefie domowej 🙂
jak pomogłem kliknij rozwiązanie