- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Rezygnacja Orange Love
Witam. Mam pytanie posiadam pakiet Orange Love na czas nieokreślony. Remontują właśnie mój blok i musiałem zdjąć antenę więc nie korzystam z telewizji itp. Czy jest szansa żeby zawiesić lub wyłączyć usługi szybciej niż ustawowy miesiąc rozliczeniowy? Wątpię że do końca roku skończą a nie chce płacić za coś z czego nie korzystam.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Rezygnacja Orange Love
jedynie co mozesz to zlozyc wypowiedzenie. i zgodnie z regulaminem zostanie usluga wylaczona
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Rezygnacja Orange Love
Nie ma zawieszenia usługi. Złożenie wypowiedzenia, to ustawowe 30 dni liczone od okresu rozliczeniowego.
Przykładowo:
Okres rozliczeniowy masz 25 listopada, wypowiedzenie złożysz teraz, to rozwiązanie umowy nastąpi z dniem 25 grudnia.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Rezygnacja Orange Love
@RomeoPL mozesz przedluzyc sam abonament komórkowy w zwyklym Planie komórkowym i wchodzi on w życie z najblizszym okresem rozliczeniowym i usluga internetu i tv wyłączy sie zaraz po paru dniach od wejscia w życie nowej umowy.
Druga sprawa o ktorej trzeba pamiętać to fakt ze nie można rozpakować uslugi Orange Love, składając wypowiedzenie usuwasz wszystkie jej składowe tzn internet, TV, i Twoj nr telefonu. Tak samo tez nie ma możliwości zmigrowania z nr komorkowym na karte.