- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dekoder ICU100 Oprogramowanie nowa data :)
W oprogramowaniu ICU 100 jest nowa data 🙂 ostatniej aktualizacji
Pozdrawiam WAS 😘
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Lista Kanałów Orange IPTV
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Od wczoraj klienci korzystający z telewizji w technologii IPTV mogą oglądać wszystkie kanały telewizji regionalnych nadawanych na kanale TVP3 (Poza TVP3 Olsztyn rozczepionego z informacjami dla Elbląga). Nie wszyscy mogą je mieć jeszcze dostępne, aktualizacja będzie trafiać stopniowo do kolejnych Klientów. Programy regionalne, w kolejności alfabetycznej, dostępne są na pozycjach od 901 do 916. Kanały nie są dostępne na dekoderze 4K Stream (Android TV).
901 TVP3 Białystok
902 TVP3 Bydgoszcz
903 TVP3 Gdańsk
904 TVP3 Gorzów Wielkopolski
905 TVP3 Katowice
906 TVP3 Kielce
907 TVP3 Kraków
908 TVP3 Lublin
909 TVP3 Łódź
910 TVP3 Olsztyn
911 TVP3 Opole
912 TVP3 Poznań
913 TVP3 Rzeszów
914 TVP3 Szczecin
915 TVP3 Warszawa
916 TVP3 Wrocław
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Citi2017 @slav72 obecnie nie, ale już powstał pomysł, aby dodać: https://nasz.orange.pl/t5/Pomys%C5%82y/TVP3-Elbl%C4%85g-lokalne-rozszczepienie-TVP3-Olsztyn-w-Orange...
Dodatkowe info: https://radiopolska.pl/blog/2022/09/elblag-mux3-z-elblaska-wersja-tvp3-olsztyn
Nie bardzo wiem co to "rozszczepienie" ma znaczyć. Czy w Elblągu zwyczajnie będzie TVP3 Olsztyn, czy jakieś dodatkowe pasmo specjalnie dla Elbląga? Stąd wolałem dopisać, że tego u nas nie ma.
🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jako, że stworzyłem pomysł i mam dodatkowo dostęp do DVB-T odpowiem.
Rozszczepienie dla Elbląga różni się od TVP 3 Olsztyn znanego z oferty Orange zarazem nieznacznie (pod względem czasu antenowego) jak i znacznie (pod względem lokalności) - w Elblągu są inne serwisy informacyjne (Informacje Elbląg zamiast Informacji) oraz rozmowa dnia (Opinie Elbląg zamiast Opinii, choć tu bywały już rozmowy wspólne dla obu wersji TVP 3 Olsztyn [jak np. dwukrotne występy Roberta Szaja, szefa TVP Nauka]). Z uruchomieniem rozszczepienia na Elbląg wiadomości z Elbląga i okolic zniknęły z Informacji TVP 3 Olsztyn.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
pozycja 472 - Love Nature 4K
nie wiem od jakiego pakietu, ale u mnie brak dostępu
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Też zauważyłem przypadkowo że się pojawił dzisiaj albo wczoraj doszedł ten kanał bo 2 listopada tego nie było bo przegladalem liste kanalów wtedy czy jest co ciekawego do obejrzenia i też brak dostępu u mnie tylko info że trzeba wykupić jakiś pakiet i instrukcja jak to zrobić żeby miec dostęp, a na stronie brak info w tej kwestii. Pewnie na dniach jakieś info się pojawi na stronie na temat tego kanału.