- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Czy orange w tym roku doda nowe kanały TV?
@rbrewka jakby większa ilość klientów napierała Orange na ten kanał, to jest szansa że będzie, wszystko rozbija się o koszty.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ten kanał nigdy nie będzie miał masowej widowni. Jest jednak kanałem płatnym, nie domagam się, by był w podstawowym pakiecie. I znowu - inni mogą, dlaczego Orange nie może?
Co do napierania - nie mam pojęcia, w jaki sposób mogę skutecznie napierać i jak dotrzeć do tych, którzy podejmują decyzje...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@rbrewka jest FB czy Blog Orange, tu też można "Pomysł" zrobić, by dodali ten kanał 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Anonim ja dawałem pomysły ale Orange nie było zainteresowane rozwijaniem oferty kanałowej 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Citi2017 innego pomysłu nie mam, jaka jest oferta programowa, to już Orange ustala, kroi na miarę waszych potrzeb i swojego budżetu.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Łącze się z zapotrzebowaniem na mezzo.
Cale szczescie w części uzupełnia ten brak StingrayFestival4k - tez nie jakiś dla massowego widza a jednak jest w ofercie. Tak jak Sundance Tv niszowy kanał filmowy. Wiec można.
Orange ma syf w pakietach i np taki niszowy na poziomie kanał Stingray w optymalnym pakiecie jest, a Superstacja z mało mnie interesującym kontentem w komfortowym, ale już o tym pisałem w innych wątkach. Dziwna polityka zawartości pakietów.
Czemu w ogóle tak długo istniejące kanały na rynku są w SD kiedy nadawacy udostępniają sygnał w hd. Np superstacja, kanały discovery, kanały vh1....
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Też mnie zastanawia co robią kanały w SD przecież w aplikacji WP pilot telewizja WP oraz tbn jest HD co można spokojnie oglądać przez Chromcast
- « Poprzedni
- Następny »